Hjælp dig selv - støt det lokale idrætsliv

Anette Lund Madsens billede

Hjælp dig selv – støt det lokale idrætsliv

Løb fem eller ti kilometer i forårsskoven, når Århus 1900 inviterer til stafetløb søndag den 18. april. Så gavner du både dit eget helbred og motionsarbejdet i Århus For løbere har det været en lang og sur vinter, hvor det på grund af vejret ofte har været svært at løbe.

Men nu er det forår. Og du har mulighed for at teste din form på en af Danmarks smukkeste motionsruter, når Århus 1900 for 35. gang arrangerer 1900 Tækker Stafetten. Du kan nemlig stadig nå at tilmelde dig og dit hold, hvis du har lyst til at løbe seks eller ti kilometer i Marselisborg Skoven på søndag, den 18. april. Du skal blot finde fire andre løbeglade mennesker, der har lyst til at tilbringe nogle hyggelige og udfordrende timer i området omkring Gåsehaven i Århus.

Vi kan ikke lokke med kendte medløbere, evig sundhed eller store præmieposer. Til gengæld skinner solen næste altid, når der er 1900 Tækker Stafet – og du og dine medløbere er med til at støtte det frivillige idrætsarbejde, mens du selv kommer i bedre form, hvis du deltager i de lokale motionsløb. Omkring 300 hold - eller 1500 - løbere har allerede meldt sig til. Du kan også nå det endnu.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arrangørerne:
Mogens Borger Petersen, telefon 30 26 42 98
Søren Boy Skjold, telefon 40 53 21 14

Venlig hilsen
Stafetudvalget – Tækker 1900 Stafetten

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Lars Rexs billede
  Min blog skulle gerne kunne være en dagbog for noget der lykkedes.
 • Ole Stougaards billede
  Blogger om træning og løbeteknik - især Poserunning
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14396:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

HAJ Marathon

Bliv medlem af løberne.dk