Hesselagergårdsløbet udvider

Anette Lund Madsens billede

Igen i år afvikles sportsugen i uge 31, i dagene 31. juli til 7. august. Programmet for ugen vil byde på såvel tradition som fornyelse med flere nye spændende tiltag, bl.a. kan nævnes at Motionsdagen, der indleder sportsugen søndag den 31. juli med løb og cykling i 2011.

Det er vedtaget at udvide motionsdagen til for første gang også at omfatte løb på marathon-distancen. Det bliver afgjort et spændende nyt tiltag at følge, dels hvor mange af tidligere års deltagere på halvmarathon-distancen der tager imod den nye udfordring, samt hvor mange nye deltagere fra hele landet, der vil deltage i løbet, der afvikles i de naturskønne omgivelser omkring Hesselagergaard og Lundeborg.

Udvidelsen med maratondistancen er blevet til efter opfordring fra flere løbsdeltagere og klubber, der deltog sidste år, hvor løbet for første gang blev afviklet med chips i samarbejde med firmaet Events 4U fra København.

Ud over maratondistancen indbydes løberne til at deltage i en af de hidtil kendte distancer på Halvmarathon, 10 km og sprinterdistancen til Damestenen på 4,5 km. Motionsdagen omfatter endvidere cykling, hvor deltagerne har mulighed for at deltage på 3 distancer, den lange på 90 km, mellemdistancen på 60 km og den korte rute på 30 km. Derudover omfatter motionsdagen også stavgang på 4,5 km for de lidt ældre deltagere. Sidste års motionsdag samlede i alt 475 deltagere.

Yderligere information om motionsdagen kan fås ved henvendelse til løbskoordinator Bent Skovshoved, på tlf.24484135 og cykling til Michael Jørgensen, tlf. 62253701, eller på hjemmesiden www.hfsmotion.dk.


 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Peder Ls billede
  Det er fedt at være i form Det er fedt at være i live

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14340:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk