Hesselagergårdsløbet udvider

Anette Lund Madsens billede

Igen i år afvikles sportsugen i uge 31, i dagene 31. juli til 7. august. Programmet for ugen vil byde på såvel tradition som fornyelse med flere nye spændende tiltag, bl.a. kan nævnes at Motionsdagen, der indleder sportsugen søndag den 31. juli med løb og cykling i 2011.

Det er vedtaget at udvide motionsdagen til for første gang også at omfatte løb på marathon-distancen. Det bliver afgjort et spændende nyt tiltag at følge, dels hvor mange af tidligere års deltagere på halvmarathon-distancen der tager imod den nye udfordring, samt hvor mange nye deltagere fra hele landet, der vil deltage i løbet, der afvikles i de naturskønne omgivelser omkring Hesselagergaard og Lundeborg.

Udvidelsen med maratondistancen er blevet til efter opfordring fra flere løbsdeltagere og klubber, der deltog sidste år, hvor løbet for første gang blev afviklet med chips i samarbejde med firmaet Events 4U fra København.

Ud over maratondistancen indbydes løberne til at deltage i en af de hidtil kendte distancer på Halvmarathon, 10 km og sprinterdistancen til Damestenen på 4,5 km. Motionsdagen omfatter endvidere cykling, hvor deltagerne har mulighed for at deltage på 3 distancer, den lange på 90 km, mellemdistancen på 60 km og den korte rute på 30 km. Derudover omfatter motionsdagen også stavgang på 4,5 km for de lidt ældre deltagere. Sidste års motionsdag samlede i alt 475 deltagere.

Yderligere information om motionsdagen kan fås ved henvendelse til løbskoordinator Bent Skovshoved, på tlf.24484135 og cykling til Michael Jørgensen, tlf. 62253701, eller på hjemmesiden www.hfsmotion.dk.


 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Lasses billede
  LØst og fast om mine oplevelser med løb
 • Henrik Lund Jensens billede
  Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.
 • Claus Rasmussens billede

  I november 2011 startede et hold på 15 blandede talenter deres rejse mod CPH Marathon 2012 i god stil og flade sko.

  Og vi har det hele: En jernmand in spe, en duathlet med...

 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15014:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina