Fyns ældste motionsløb

Anette Lund Madsens billede

Langesøløbet er nostalgi, hygge og løb på en smuk rute med start fra den gamle smedie ved Langesø slot på søndag kl. 10.30.

Siden 1970 er Langesøløbet blevet afviklet. Der er ingen forhåndstilmelding til Langesøløbet. Tidtagningen fungerer med gamle stempelure, og der er ikke de store præmier, men for kun 60 kroner kan man være med i et hyggeligt løb, hvor turen gennem den kuperede Langesøskov får omkring 500-600 løbere til at være med i løbet, der vurderes til at være et af de hyggeligste løb på Fyn.

Der er ingen planer om at ændre konceptet ved Langesøløbet. Hvorfor skulle vi ikke bevare Langesøløbet, som det altid har været? Her har vi et løb, hvor det er den smukke skov, og traditionen om at deltage, som er væsentlig, lyder det fra OGF.

Distancen er som altid ca. 7,1 km for både voksne og børn.

Langesøløbet er et ægte motionsløb, hvor det er lige velset at kravle, gå eller smålunte de ca. 7,1 km rundt i skoven. Tag venner, familie og kolleger med i skoven. Det kan ikke gå værre, end at de får sig en god portion motion, sundhed og godt humør i den skønne skov.

Da der er en afgift til Langesø gods, er startgebyret 60 kr. for voskne og børn under 15 år 35 kr. samt 500 kr. for 10-mandshold.

Oplysninger:

OGF´s Klubhus, tlf. 65 91 57 13 - ogfkontor@ogf.dk - www.ogf.dk

Mandag - onsdag kl. 13-16 og torsdag kl. 13-17

 

Billeder

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Sebastian Percy-Smiths billede
  Arrangør af Rio Maraton
 • Thomas Enghave Olsens billede
  Så tog jeg endelig hul på det, jeg i mange år har planlagt, nemlig at løbe mit første marathonløb.
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14332:

Niels Ginges billede
Jeg er årgang 1968, og har løbet siden sommeren 2016. Jeg har (oktober 2019) løbet en del småløb og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk