Fyns ældste motionsløb

Anette Lund Madsens billede

Langesøløbet er nostalgi, hygge og løb på en smuk rute med start fra den gamle smedie ved Langesø slot på søndag kl. 10.30.

Siden 1970 er Langesøløbet blevet afviklet. Der er ingen forhåndstilmelding til Langesøløbet. Tidtagningen fungerer med gamle stempelure, og der er ikke de store præmier, men for kun 60 kroner kan man være med i et hyggeligt løb, hvor turen gennem den kuperede Langesøskov får omkring 500-600 løbere til at være med i løbet, der vurderes til at være et af de hyggeligste løb på Fyn.

Der er ingen planer om at ændre konceptet ved Langesøløbet. Hvorfor skulle vi ikke bevare Langesøløbet, som det altid har været? Her har vi et løb, hvor det er den smukke skov, og traditionen om at deltage, som er væsentlig, lyder det fra OGF.

Distancen er som altid ca. 7,1 km for både voksne og børn.

Langesøløbet er et ægte motionsløb, hvor det er lige velset at kravle, gå eller smålunte de ca. 7,1 km rundt i skoven. Tag venner, familie og kolleger med i skoven. Det kan ikke gå værre, end at de får sig en god portion motion, sundhed og godt humør i den skønne skov.

Da der er en afgift til Langesø gods, er startgebyret 60 kr. for voskne og børn under 15 år 35 kr. samt 500 kr. for 10-mandshold.

Oplysninger:

OGF´s Klubhus, tlf. 65 91 57 13 - ogfkontor@ogf.dk - www.ogf.dk

Mandag - onsdag kl. 13-16 og torsdag kl. 13-17

 

Billeder

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • b-o-n-g-os billede
  har prøve at tilmelding mig.Eremitagemarathon.dk.Men adrssen er forkedt,er der nogen så kan hjælpe mig ? mvh anne christensen
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • Lynnes billede
  I am English, live in Denmark, a beginner runner, and have signed up to run my first marathon next year, Copenhagen Marathon!
 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14737:

Niels Techens billede
Løber i TIK og elsker at løbe. Er mest til 10-15 km's ture men et halv marathon i ny og næ bliver...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk