Frostcup

Anette Lund Madsens billede

Frost Cup er et nyt løbsinitiativ, som afvikles i hovedstadsområdet: 4 forskellige ruter, 4 forskellige steder, 4 forskellige terræner – men samme distance. Løberne melder sig til at deltage i 5 km-cuppen eller 10 km-cuppen. Tiderne akkumuleres over de fire omgange, og til slut vil den samlede vinder kunne udpeges. Det betyder, at der er rigtig gode muligheder for nogle drabelige slag undervejs – og rigtig meget fest og halløj i træningsfællesskaberne. Der er 6 aldersklasser (i alt 12, når de fordeles over to køn) og et børneløb.

Frost Cup tager sin begyndelse 6/11 i Herlev, runder Utterslev Mose med 2. afdeling d. 27/11, fortsætter ved DTU d. 18/12 og sluttes af med en storslået finale ved Værløse 8/1. Der vil være asfaltruter, grusruter, ruter i skov og forskellige i, hvor flade eller kuperede ruterne er. Ruterne løbes som runder à 2,5 km eller 5 km.

Selvom det er så forskellige klubber som Herlevløberne, Degnemoseløberen, Trongården og Furesø Løbeklub – er setuppet, udstyr og afvikling ens fra gang til gang. Tilmelding, tidtagning og resultatformidling står Events4U for, så der er derfor også styr på, hvordan klassementet ser ud fra gang til gang.

Frost Cup er billig: 240 kr. for alle fire afdelinger, 80 kr. for en enkelt afdeling.

Der er rigtig mange og flotte præmier – både til lodtrækning og klassevindere. Præmiesummer overstiger kr. 40.000,- så der er virkelig noget at komme efter: Løbesko, pulsure, løbetøj, udstyr, gavekort og meget mere. Der vil være lodtrækningspræmier ved hver afdeling, så der er gode chancer for at komme hjem med præmier. Podiekandidaterne må vente til efter sidste afdeling med at få fingre i deres lækre vinderpræmier.

Desuden serveres forplejningen med et smil og i rigelige mængder.

Så sig det videre i klubben og til dine kammerater – og kom og vær med til at skabe en forrygende løbefest!

Læs mere på: www.frostcup.dk 

Billeder

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14261:

Peter Øs billede
Startede med at løbe i 2018 efter ca. 20 år uden løb, forsøger at flette det ind i mellem mine ture...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk