Frostcup

Anette Lund Madsens billede

Frost Cup er et nyt løbsinitiativ, som afvikles i hovedstadsområdet: 4 forskellige ruter, 4 forskellige steder, 4 forskellige terræner – men samme distance. Løberne melder sig til at deltage i 5 km-cuppen eller 10 km-cuppen. Tiderne akkumuleres over de fire omgange, og til slut vil den samlede vinder kunne udpeges. Det betyder, at der er rigtig gode muligheder for nogle drabelige slag undervejs – og rigtig meget fest og halløj i træningsfællesskaberne. Der er 6 aldersklasser (i alt 12, når de fordeles over to køn) og et børneløb.

Frost Cup tager sin begyndelse 6/11 i Herlev, runder Utterslev Mose med 2. afdeling d. 27/11, fortsætter ved DTU d. 18/12 og sluttes af med en storslået finale ved Værløse 8/1. Der vil være asfaltruter, grusruter, ruter i skov og forskellige i, hvor flade eller kuperede ruterne er. Ruterne løbes som runder à 2,5 km eller 5 km.

Selvom det er så forskellige klubber som Herlevløberne, Degnemoseløberen, Trongården og Furesø Løbeklub – er setuppet, udstyr og afvikling ens fra gang til gang. Tilmelding, tidtagning og resultatformidling står Events4U for, så der er derfor også styr på, hvordan klassementet ser ud fra gang til gang.

Frost Cup er billig: 240 kr. for alle fire afdelinger, 80 kr. for en enkelt afdeling.

Der er rigtig mange og flotte præmier – både til lodtrækning og klassevindere. Præmiesummer overstiger kr. 40.000,- så der er virkelig noget at komme efter: Løbesko, pulsure, løbetøj, udstyr, gavekort og meget mere. Der vil være lodtrækningspræmier ved hver afdeling, så der er gode chancer for at komme hjem med præmier. Podiekandidaterne må vente til efter sidste afdeling med at få fingre i deres lækre vinderpræmier.

Desuden serveres forplejningen med et smil og i rigelige mængder.

Så sig det videre i klubben og til dine kammerater – og kom og vær med til at skabe en forrygende løbefest!

Læs mere på: www.frostcup.dk 

Billeder

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • Sebastian Percy-Smiths billede
  Arrangør af Rio Maraton
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning
 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14598:

Ivar Laursens billede
Motionsløber,løbetræner i Ballerup atletik klub,har løbet fra 5km til halvmaraton

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk