Deltagerfremgang ved H.C. Andersen Marathon

Anette Lund Madsens billede

3.600 har valgt at deltage i H.C. Andersen Marathon på en af de tre distancer søndag den 18. september.

- Vores tilmeldingstal ligger ganske flot i forhold til de tidligere år, siger løbets direktør Torben Simonsen.  - Vi bliver flere end sidste år, og på nuværende tidspunkt har 3.481 meldt sig til på de tre distancer. Tilmeldingerne plejer at strømme ind de sidste dage, især hvis vejret er løbervenligt. Og vi har kun haft en smule regn en enkelt gang under vores løb, understreger Torben Simonsen.

Første start er kl. 9.00, hvor H.C. Andersen ½ Marathon for kvinder afvikles, som det eneste ½ maratonløb i Europa med kun kvinder til start. Det er 6. gang, at kvinderne starter i deres egen afdeling ved arrangementet.

Kl. 10.00 står op mod 2.000 deltagere klar til at høre startskuddet fra borgmester Anker Boye, for at løbe ud på den klassiske distance på 42,195 kilometer gennem Odenses gader.

Udover de to nævnte starter, er der også ½ maratonløb for mænd, der starter kl. 13.30. ½ maratonløbet for mænd blev afviklet for første gang i forbindelse med 10 års jubilæet i 2009 og vil i 2011 have ny deltagerrekord med ca. 850 startende.

 Sidste afdeling ved arrangementet er MINIMARATHON, et løb på 4,2 kilometer for børn og unge til og med 17 år. MINIMARATHON sætter et festligt punktum på en stor løbedag i Odense.

Det er ikke muligt at eftertilmelde sig på selve løbsdagen, men man kan tilmelde sig indtil klokken 18 lørdag den 17. september.

Læs mere mer: www.hcamarathon.dk

 

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Mathiass billede
  Min blok vil handle om løb og det der påvirker mit løb og mangel på samme ;). Jeg vil skrive om min træning og hvilke fremskridt jeg gør(forhåbentlig). Hvor målet er at forbedre min rekord på...
 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14605:

Asger Laursens billede
Medarrangør af LØB FOR EN HJERTESAG

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk