Deltagerfremgang ved H.C. Andersen Marathon

Anette Lund Madsens billede

3.600 har valgt at deltage i H.C. Andersen Marathon på en af de tre distancer søndag den 18. september.

- Vores tilmeldingstal ligger ganske flot i forhold til de tidligere år, siger løbets direktør Torben Simonsen.  - Vi bliver flere end sidste år, og på nuværende tidspunkt har 3.481 meldt sig til på de tre distancer. Tilmeldingerne plejer at strømme ind de sidste dage, især hvis vejret er løbervenligt. Og vi har kun haft en smule regn en enkelt gang under vores løb, understreger Torben Simonsen.

Første start er kl. 9.00, hvor H.C. Andersen ½ Marathon for kvinder afvikles, som det eneste ½ maratonløb i Europa med kun kvinder til start. Det er 6. gang, at kvinderne starter i deres egen afdeling ved arrangementet.

Kl. 10.00 står op mod 2.000 deltagere klar til at høre startskuddet fra borgmester Anker Boye, for at løbe ud på den klassiske distance på 42,195 kilometer gennem Odenses gader.

Udover de to nævnte starter, er der også ½ maratonløb for mænd, der starter kl. 13.30. ½ maratonløbet for mænd blev afviklet for første gang i forbindelse med 10 års jubilæet i 2009 og vil i 2011 have ny deltagerrekord med ca. 850 startende.

 Sidste afdeling ved arrangementet er MINIMARATHON, et løb på 4,2 kilometer for børn og unge til og med 17 år. MINIMARATHON sætter et festligt punktum på en stor løbedag i Odense.

Det er ikke muligt at eftertilmelde sig på selve løbsdagen, men man kan tilmelde sig indtil klokken 18 lørdag den 17. september.

Læs mere mer: www.hcamarathon.dk

 

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14326:

Ainos billede
Motionsløber - som er startet for ca 1 år siden fast og før der sådan lidt on/of - er nu blevet...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk