De tre første i mål i 20 dobbelt Ironman i Mexico.

Anette Lund Madsens billede

Så er de tre første kommet i mål i den 20 dobbelte Ironman i Mexico, og desværre var danske Kim Greisen ikke iblandt dem. De tre første var:

Ferennc Szony fra Ungarn i tiden 481:54:10

Schiwon Uwe fra Tyskland med tiden 491:26:02

Greger Sundin fra Sverige med tiden 497:56:41

Kim Greisen har løbet cirka 805 km og den samlede tid er cirka 505 timer. Den nærmeste konkurrent har nu løbet cirka 435 km, så med mindre der sker noget meget drastisk og uforudset, kan vi vist godt regne med, at Kim kommer ind på en flot fjerdeplads.

#1

Anette Lund Madsens billede

Endelig kunne Kim Greisen i nat løbe i mål efter at have afsluttet den 20 dobbelte Ironman med tiden 512 timer 9 minutter og 28 sekunder.
Kim er den første dansker nogensinde der har præsteret dette.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14246:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk