De træner stadig i Odense

Anette Lund Madsens billede

 H.C. Andersen maraton tilbyder løbere fortræning op til afholdelsen af maraton for på den måde at hjælpe såvel  uøvede som erfarne løbere til at opnå størst mulig succes ved afholdelsen af H.C. Andersen Marathon den 18. september. Dette er blevet en stor succes. Første søndag deltog 200 løbere, hvilket var godt vejret taget i betragtning.  Den 2. fortræning  1. august blev løbet med ny rekorddeltagelse, idet op imod 300 var mødt frem for af løbe henholdsvis 14 og 25 kilometer.

Søndag den 8. august løbes 16 og 26 km.  Man møder bare op ved Ansgar Kirke klokken 09. Der løbes i grupper med erfarne tempoholdere.

Marathontræning i tempo: 4:30 - 4:45 - 5:00 - 5:15 - 5:30 - 6:00

½ Marathontræning tempo: 5:00 - 5:30 - 6:00 - 6:30

Der er mulighed for at få opbevaret bilnøgler og andre småting i det rullende depot, der også fungerer som væskedepot på ruterne.

Det er gratis at deltage!

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • Lars Mikkelsens billede
  Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige...
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14330:

Janne Lykous billede
Jeg hedder Janne Lykou, har indtil videre løbet 33 halvmararthon. I 2020 er min plan at løbe...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk