De træner stadig i Odense

Anette Lund Madsens billede

 H.C. Andersen maraton tilbyder løbere fortræning op til afholdelsen af maraton for på den måde at hjælpe såvel  uøvede som erfarne løbere til at opnå størst mulig succes ved afholdelsen af H.C. Andersen Marathon den 18. september. Dette er blevet en stor succes. Første søndag deltog 200 løbere, hvilket var godt vejret taget i betragtning.  Den 2. fortræning  1. august blev løbet med ny rekorddeltagelse, idet op imod 300 var mødt frem for af løbe henholdsvis 14 og 25 kilometer.

Søndag den 8. august løbes 16 og 26 km.  Man møder bare op ved Ansgar Kirke klokken 09. Der løbes i grupper med erfarne tempoholdere.

Marathontræning i tempo: 4:30 - 4:45 - 5:00 - 5:15 - 5:30 - 6:00

½ Marathontræning tempo: 5:00 - 5:30 - 6:00 - 6:30

Der er mulighed for at få opbevaret bilnøgler og andre småting i det rullende depot, der også fungerer som væskedepot på ruterne.

Det er gratis at deltage!

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • hasslenegosls billede
  [url=http://hassfashion.ru/]фабрика одежды лен[/url]
 • Bramming IF Motions billede
  Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14736:

Jan Spangenbergs billede
hej. min plan er at komme i klub 100 halvmarthon. Jeg er 54 år og har løbet 18 halvmarthon, vil...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk