Danske Mesterskaber i Halvmarathon

Anette Lund Madsens billede

Årets udgave af B.T. Halvmarathon, der samtidig er danske mesterskaber på samme strækning, blev vundet i overlegen stil af Jesper Faurschou fra Herning for 4. gang. I dagens halvmarathon tog han føringen fra start. Meter for meter øgede han afstanden til forfølgerne, og da han kom i mål som vinder af den 31. udgave af løbet, var det i tiden 1:05:12.
På andenpladsen kom Ulrik Heitmann fra Århus 1900 i tiden 1:06:31 og på tredjepladsen kom Michael Nielsen fra AGF i tiden 1:06:36.

Hos kvinderne gik det danske mesterskab til Anne-Sofie Pade Hansen fra Sparta i tiden 1:18:18.
På andenpladsen kom en anden Sparta-løber, Sine Gasbjerg i tiden 1:18:29 og tredjepladsen blev besat af Vibeke Houlborg fra Skive Atletik & Motion med tiden 1:20:42.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Bramming IF Motions billede
  Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14328:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk