Dansk rekord i Holland

Anette Lund Madsens billede
Tilbage i 2002 var Wilson Kipketer en del af det landshold, der satte dansk rekord på 4x400 meter i tiden 3:07,67 min. Her ni år senere blev rekorden endelig slået, da et hold bestående af: Nick Ekelund-Arenander (KIF), Jacob Riis (Sparta), Andreas Bube (Bagsværd AC) og Nicklas Hyde (Sparta) kom i mål i tiden 3:07,08 min. Sidste år mistede Kipketer rekorden på 800 meter, idet David Rudisha barberede 2/100 sekund af Wilson Kipketers 13 år gamle verdensrekord i 800 meter løb med tiden 1.41,09 minutter.

 Blot 50 minutter inden rekordløbet stod Andreas Bube for en mindst lige så opsigtsvækkende præstation, da han med tiden 1:47,88 min. præsterede det hurtigste 800 meter-løb af en danskfødt løber, siden Sven-Erik Nielsen i Oslo i 1974 satte sin daværende rekord med 1:47,1 min., skriver Dansk Atletik Forbund i en pressemeddelelse.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...
 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14737:

Niels Techens billede
Løber i TIK og elsker at løbe. Er mest til 10-15 km's ture men et halv marathon i ny og næ bliver...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk