Dansk-Norsk sejr i Eremitageløbet 2011

Anette Lund Madsens billede

Der var kamp til stregen blandt favoritterne til dette års Eremitageløb i Dyrehaven. Danmarks vel nok mest traditionsrige løb blev afviklet for 43. gang, og hele 16.685 løbere gennemførte.

Morten Munkholm (Aarhus 1900) gjorde et overbevisende comeback  efter at have været skadet, da han forsvarede sidste års sejr ved det traditionsrige Eremitageløb. Nok var hans vindertid på de 13,3 km 24 sekunder langsommere end sidste år, men taktiske overvejelser i duellen mod Jakob Hannibal fra Sparta  gav gevinst.

Hos kvinderne var det nordmanden Kirsten Melkevik, der vandt overbevisende med tiden 45.54, som var et minut og 37 sekunder før Anna Holm Baumeister fra Viking, der kom ind på 2. pladsen. Kirsten Melkevik er ikke ukendt i Danmark, idet hun i sommer vandt alle fem etaper ved Etape Bornholm.

Vinderne blev:

Mænd

1. Morten Munkholm (Aarhus 1900) 40:31 min.

2. Jakob Hannibal (Sparta) 40:47 min.

3. Michael Nielsen (AGF) 40:59 min.

 

Kvinder

1. Kirsten Marathon Melkevik (NOR) 45:54 min.

2. Anna Holm Baumeister (Viking) 47:33 min.

3. Anne-Sofie Pade Hansen (Sparta) 49:29 min.

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Martin Johansens billede
  Trænings dagbog, oprettet for at holde mig selv til løbeilden.
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Trine Rings billede
  Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14073:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Løberne.dk - bliv klogere på dit løb