Dansk-Norsk sejr i Eremitageløbet 2011

Anette Lund Madsens billede

Der var kamp til stregen blandt favoritterne til dette års Eremitageløb i Dyrehaven. Danmarks vel nok mest traditionsrige løb blev afviklet for 43. gang, og hele 16.685 løbere gennemførte.

Morten Munkholm (Aarhus 1900) gjorde et overbevisende comeback  efter at have været skadet, da han forsvarede sidste års sejr ved det traditionsrige Eremitageløb. Nok var hans vindertid på de 13,3 km 24 sekunder langsommere end sidste år, men taktiske overvejelser i duellen mod Jakob Hannibal fra Sparta  gav gevinst.

Hos kvinderne var det nordmanden Kirsten Melkevik, der vandt overbevisende med tiden 45.54, som var et minut og 37 sekunder før Anna Holm Baumeister fra Viking, der kom ind på 2. pladsen. Kirsten Melkevik er ikke ukendt i Danmark, idet hun i sommer vandt alle fem etaper ved Etape Bornholm.

Vinderne blev:

Mænd

1. Morten Munkholm (Aarhus 1900) 40:31 min.

2. Jakob Hannibal (Sparta) 40:47 min.

3. Michael Nielsen (AGF) 40:59 min.

 

Kvinder

1. Kirsten Marathon Melkevik (NOR) 45:54 min.

2. Anna Holm Baumeister (Viking) 47:33 min.

3. Anne-Sofie Pade Hansen (Sparta) 49:29 min.

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Morten Jensens billede
  Et hyggeligt løb i Klovborg.
 • Ole Stougaards billede
  Blogger om træning og løbeteknik - især Poserunning
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14743:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk