COPENHAGEN 4:18:4 TRI

Anette Lund Madsens billede

Prøv triatlon i den korte version fredag før Challenge Copenhagen i august.
Challenge Copenhagen finder sted den 15. august 2010, hvor man forventer at triatleter fra hele verden vil dyste på den ærefulde iron-man-distance.

Men nu er det også muligt for almindelige motionister at prøve triatlon i en kortere version om fredagen.

Fredag den 13. august fra kl. 17.00 kan op mod 1200 deltagere prøve kræfter med den korte udgave af den klassiske triatlon på og omkring Amager Strandpark.

Distancerne er motionsvenlige 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb.

Stævnet er for motionister på alle niveauer og alle kan være med, og hvis man er vant til at deltage i 5 og 10 kilometer motionsløb, er det oplagt at forsøge sig med en ny udfordring i kombinationen af svømning, cykling og løb.

Svømningen foregår i et afspærret område i lagunen på strandparken. Cyklingen på afmærkede veje omkring Amager Strandpark, mens de sidste 4 km løb foregår tilbage på selve Amager Strandpark. Sikkerheden vil være i top med livreddere, hjælpere og flagfolk på ruterne.

Starten går i bølger á ca. 50 deltagere fra kl. 17.00 med 2 minutters mellemrum mellem hver gruppe. Dermed sikres rolige starter, hvor der er plads til alle.

Copenhagen 4:18:4 TRI' er en del af iron-distance triatlonstævnet Challenge Copenhagen. Deltagerne kommer blandt andet til at bruge samme skiftezone og køre på dele af cykelruten.

Se mere på: www.challengecopenhagen.com

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14685:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk