Challenge Aarhus indviet med succes

Anette Lund Madsens billede

 1200 triatleter indviede igår Challenge Aarhus, en halv jernmand, med start, mål og skiftezoner ved Tangkrogen. Helt frem til lørdag aften var der tvivl om stævnet kunne gennemføres på grund af vandkvaliteten efter voldsomme regnskyl og overløb fra kloakledninger, men sent lørdag aften kunne embedslægen og overdommer Jesper Kloppenborg give grønt lys, og arrangørerne kunne ånde lettet op.

 Dog blev ruten ud i havet og retur i stedet for langs stranden, og svømmedistancen blev ikke 1,9 km, men kun 1 km, da temperaturen i går blev målt til 13,2 grader, og når vandet er under 14 grader vurderer triatlonforbundet, at ruten bør afkortes.

Alle triatleter var imponerede over de flotte ruter, især over den smukke cykelrute ned til Skanderborg Sø, selvom det var en udfordrende rute med maser af bakker og sving. Også løbsruten, som gik tre gange gennem Aros, vakte jubel blandt deltagerne. Publikum var mødt talstærkt op og klappede og hujede af triatleterne langs løberuten på gågaden og ved den frilagte å.

Vindere af Challenge Aarhus blev hos mændene Rasmus Petræus i tiden 3:48, fulgt af Martin Jensen og Mads Vittrup-Pedersen. Derimod nåede storfavoritten Rasmus Henning kun at svømme 1 km i det 13,8 grader varme vand, så fik han krampe og måtte udgå.

Hos kvinderne vandt favoritten Caroline Steffen fra Schweiz i 4:04, fulgt af Eva Nyström fra Sverige og den danske favorit Michelle Vesterby.

Arrangørerne med direktør Thomas Veje Olsen i spidsen er meget glade for opbakningen og stolte og tilfredse med dagen.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14718:

RunTogether Danmarks billede
RunTogether er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk