Challenge Aarhus indviet med succes

Anette Lund Madsens billede

 1200 triatleter indviede igår Challenge Aarhus, en halv jernmand, med start, mål og skiftezoner ved Tangkrogen. Helt frem til lørdag aften var der tvivl om stævnet kunne gennemføres på grund af vandkvaliteten efter voldsomme regnskyl og overløb fra kloakledninger, men sent lørdag aften kunne embedslægen og overdommer Jesper Kloppenborg give grønt lys, og arrangørerne kunne ånde lettet op.

 Dog blev ruten ud i havet og retur i stedet for langs stranden, og svømmedistancen blev ikke 1,9 km, men kun 1 km, da temperaturen i går blev målt til 13,2 grader, og når vandet er under 14 grader vurderer triatlonforbundet, at ruten bør afkortes.

Alle triatleter var imponerede over de flotte ruter, især over den smukke cykelrute ned til Skanderborg Sø, selvom det var en udfordrende rute med maser af bakker og sving. Også løbsruten, som gik tre gange gennem Aros, vakte jubel blandt deltagerne. Publikum var mødt talstærkt op og klappede og hujede af triatleterne langs løberuten på gågaden og ved den frilagte å.

Vindere af Challenge Aarhus blev hos mændene Rasmus Petræus i tiden 3:48, fulgt af Martin Jensen og Mads Vittrup-Pedersen. Derimod nåede storfavoritten Rasmus Henning kun at svømme 1 km i det 13,8 grader varme vand, så fik han krampe og måtte udgå.

Hos kvinderne vandt favoritten Caroline Steffen fra Schweiz i 4:04, fulgt af Eva Nyström fra Sverige og den danske favorit Michelle Vesterby.

Arrangørerne med direktør Thomas Veje Olsen i spidsen er meget glade for opbakningen og stolte og tilfredse med dagen.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber
 • Jørn Künnapuus billede
  Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også...
 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14325:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk