Challenge Aarhus indviet med succes

Anette Lund Madsens billede

 1200 triatleter indviede igår Challenge Aarhus, en halv jernmand, med start, mål og skiftezoner ved Tangkrogen. Helt frem til lørdag aften var der tvivl om stævnet kunne gennemføres på grund af vandkvaliteten efter voldsomme regnskyl og overløb fra kloakledninger, men sent lørdag aften kunne embedslægen og overdommer Jesper Kloppenborg give grønt lys, og arrangørerne kunne ånde lettet op.

 Dog blev ruten ud i havet og retur i stedet for langs stranden, og svømmedistancen blev ikke 1,9 km, men kun 1 km, da temperaturen i går blev målt til 13,2 grader, og når vandet er under 14 grader vurderer triatlonforbundet, at ruten bør afkortes.

Alle triatleter var imponerede over de flotte ruter, især over den smukke cykelrute ned til Skanderborg Sø, selvom det var en udfordrende rute med maser af bakker og sving. Også løbsruten, som gik tre gange gennem Aros, vakte jubel blandt deltagerne. Publikum var mødt talstærkt op og klappede og hujede af triatleterne langs løberuten på gågaden og ved den frilagte å.

Vindere af Challenge Aarhus blev hos mændene Rasmus Petræus i tiden 3:48, fulgt af Martin Jensen og Mads Vittrup-Pedersen. Derimod nåede storfavoritten Rasmus Henning kun at svømme 1 km i det 13,8 grader varme vand, så fik han krampe og måtte udgå.

Hos kvinderne vandt favoritten Caroline Steffen fra Schweiz i 4:04, fulgt af Eva Nyström fra Sverige og den danske favorit Michelle Vesterby.

Arrangørerne med direktør Thomas Veje Olsen i spidsen er meget glade for opbakningen og stolte og tilfredse med dagen.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...
 • Henrik Lund Jensens billede
  Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14421:

Sabine Schlüter Petersens billede
Løber mod klub 100 halvmarathon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Vista Jaybird

HAJ Marathon

Bliv medlem af løberne.dk