Bolt søger oprejsning på 100 meter

Anette Lund Madsens billede

Skuffelsen plager stadig verdens hurtigste mand, den jamaicanske 100-meter-løber Usain Bolt, efter han blev diskvalificeret ved VM i Sydkorea for et par uger siden. Nu vil jamaicaneren have oprejsning på 100-meteren ved grand prix'et i Zagreb, hvor verdenseliten i øjeblikket er samlet.

- Jeg ser frem til denne mulighed for at gøre det godt igen efter det, der skete ved verdensmesterskaberne, siger Usain Bolt.

Den 25-årige løber har verdensrekorden i 100-meter-løb med tiden 9,58 sekunder. Den tid satte han ved VM i Berlin i 2009.
Trods en periode med skader havde Bolt sat næsen op efter at slå sin egen rekord ved VM i Sydkorea. Efter gode præstationer i de indledende heat var forventningerne til jamaicaneren enorme, men han startede sit løb inden startskuddet og blev diskvalilficeret.

- Jeg kommer for at gøre mit bedste og for at løbe stærkt. Jeg kiksede min chance ved VM, så jeg vil se, hvor hurtigt jeg kan løbe. Jeg føler mig stadig stærk. Jeg føler mig sikker på mig selv og ser bare frem til det, siger Bolt.

100-meteren i Zagreb løbes i aften.

- Jeg er fokuseret og meget opsat på at gøre mit bedste, og jeg ser frem til resten af min sæson og resten af min karriere, siger Usain Bolt. 

Ritzau

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14330:

Janne Lykous billede
Jeg hedder Janne Lykou, har indtil videre løbet 33 halvmararthon. I 2020 er min plan at løbe...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk