Bolt, Blake og Bube.

Anette Lund Madsens billede

 Selvom der ikke blev sat nye verdensrekorder, blev det en forrygende afslutning ved fredagens Diamond League-stævne i Bruxelles. Blake pressede Bolt på 200 meteren og vores egen Bube satte endnu en rekord.

Tidligere på efteråret blev Yohan Blake den yngste verdensmester på 100 meteren nogensinde, da han slog en tyvstartende Usain Bolt, og nu truer den jamaicanske kanon også sin landsmand på 200 meteren.

Blake vandt således på distancen ved fredagens Diamond League-stævne i Bruxelles. Blake løb i årets bedste tid - 19,26 sekunder - og var dermed blot 7/100 sekund fra Bolts verdensrekord fra VM i 2009.

Bolt stillede dog ikke op på distancen, da han kort tid forinden løb 100 meteren - et løb, som Blake omvendt ikke var med i.

For Bolt handlede aftenen i høj grad om at få styr på sin sæson, der har budt på flere skuffelser. Han blev diskvalificeret ved VM på distancen, og har i år været langt fra sin egen verdensrekord, som lyder på 9,58 sekunder.

Og man må sige, at han fik styr på sit løb. Han var langt fra sit eget bedste, men formåede dog at løbet årets hurtigste tid, da han vandt i tiden 9,76 sekunder.

Det var 2/100 sekund hurtigere end landsmanden Asafa Powells 9.78 sekunder fra juni måned.

På 800 meteren understregede danskeren Andreas Bube, at han tilhører verdenseliten. Han løb i 1.45,04 minutter, hvilket er den bedste tid af en danskfødt løber nogensinde.

Han blev nummer seks i løbet, der havde otte deltagere, efter at have ligget sidst til der manglede 200 meter. 

 

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14610:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk