Bliver Haile´s rekord brudt i London?

Anette Lund Madsens billede

Bliver Hailes rekord brudt i London?

Søndag den 26. april løbes der Virgin London Marathon, og det bliver spændende om Haile Gebrselssie´s rekord på 2:03:59 fra 2008 bliver slået. I hvert fald var Kenya´s triumvirat af maraton stjerner fulde af selvtillid, da de kun 12 timer efter ankomsten til London mødtes med verdenspressen her til morgen.

Olympisk mester Sammy Wanjiru, verdensmester Abel Kirui og Duncan Kibet, den næsthurtigste mand nogensinde til at løbe de 42 km, kan blive hårde rivaler, når de kommer til de sidste par kilometer af løbet om to dage, men de var enige om én ting i dag - teamwork vil være nøglen til succes på søndag.

"Vi vil arbejde sammen om søndagen, indtil 35 km og sammen vil vi forsøge at forme løbet," sagde Kibet, der vandt i Rotterdam Marathon sidste år med 2:04:27, kun overgået af Haile Gebrselassie's 2:03:59 i Berlin.

"Ja, teamwork er nøglen," samtykkede Wanjiru, selv om den 23-årige ikke lod os i tvivl om han er fast besluttet på at forsvare sin titel fra sidste år, da han løb 2:05:10 og selv tror på, at han er i stand til at løbe hurtigere i år, på trods af den trættende rejse og en rygskade fra januar.

Abel Kirui som vandt VM på marathondistancen i august sidste år med tiden 2:06:54 – også i Berlin – er også i stand til at true Haile, selvom de fleste nok mere tror på Kibet, som Hailes efterfølger.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14396:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

HAJ Marathon

Bliv medlem af løberne.dk