Andreas Bube løber stærkt på 800 meter

Anette Lund Madsens billede

 Andreas Bube løb lørdag aften den hurtigste 800 meter, en danskfødt atlet har præsteret. Det skete ved British Milers Classic i Solihull i England, hvor han blev nr. to i tiden 1.46,93 min.De blev opnået i et ikke helt optimalt løb. De første 400 meter blev løbet med en tid lige under 53 sekunder. Bube lå placeret som nr. 5 ved 600 meter, og egentlig ville han have ventet med at rykke til opløbsstrækningen, da han blev presset bagfra og derefter var tvunget til at sætte et ryk ind. Han gik herefter forbi tre løbere og kunne på de sidste meter lige akkurat ikke hente waliseren Joe Thomas, der vandt i 1:46,77 min.

VM-kravet lyder på 1.46,30, men det har ikke været noget primært mål for sæsonen.

- Det har hele tiden været planen at få en god tid i år. Nu har han så et godt afsæt til OL, hvor kravet formentlig vil være som til VM, siger landstræner Frank de Pauli i en pressemeddelelse fra Dansk Atletik Forbund.

- Lige nu er jeg bare rigtig glad for denne her tid. Løbet viser, at træningen har båret frugt, og det er jeg meget tilfreds med, siger Andreas Bube, der oprindelig satsede på sprinterdistancen 400 meter.

Han får dog næppe nogensinde ram på den danske rekord, for den har kenyanskfødte Wilson Kipketer med 1.41,11 - en tid der også var verdensrekord i en årrække, indtil kenyaneren David Rudisha slog den i august sidste år.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Buus08s billede
  Stort og småt om løbetræning og motionsløb
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Thomas Enghave Olsens billede
  Så tog jeg endelig hul på det, jeg i mange år har planlagt, nemlig at løbe mit første marathonløb.
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14718:

RunTogether Danmarks billede
RunTogether er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk