Årets løber skal kåres til Lillebælt Halvmarathon

Anette Lund Madsens billede

Lillebælt Halvmarathon vil rigtig gerne være med til at finde årets løber, og det er løberne, der indstiller. Der skal findes to løbere, en mand og en kvinde, der har gjort sig bemærket eller har været med til at give glæden ved løb videre til andre. Ude i ”Løber Danmark” er der rigtig mange, der gør en forskel. Kender du en eller flere, så send en mail med en begrundelse for, hvorfor du indstiller vedkommende. Du skal skrive senest den 5 april. Skriv til info@lillebaelthalvmarathon.dk og skriv Årets løber i emne feltet.
Årets mandlige og kvindelige løber vil så blive fejret ved en prisoverrækkelse ved Lillebælt Halvmarathon den 8. maj. Præmierne til de to vindere er skænket af INTERSPORT og Lillebælt Halvmarathon.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Bramming IF Motions billede
  Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14330:

Janne Lykous billede
Jeg hedder Janne Lykou, har indtil videre løbet 33 halvmararthon. I 2020 er min plan at løbe...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk