Änglemark Aftenløb og Copenhagen Athletics Games 2011

Anette Lund Madsens billede

Atletik i verdensklasse er tilbage på Østerbro Stadion med det internationale atletik-event Copenhagen Athletics Games torsdag den 11. august. Stævnet vil igen i år blive bygget op omkring de bedste danske atleter med forstærkning af udenlandske atleter.

Da den internationale kvalifikationsperiode stadig er i gang ved dette stævne, vil der derfor være udenlandske samt danske atleter som stadig går efter VM kravet, så stævnet vil blive af høj standard med den bedste danske elite samt vores VM folk som skal i ilden i Korea, blandet med udenlandske stjerner.

Der vil være stævnestart kl. 18:30 med nogle af de tekniske øvelser, da der på samme tidspunkt skydes Änglemark aftenløb af, med start og mål på Østerbro Stadion. Startnummeret til aftenløbet giver samtidig gratis adgang til stævnet.

Tilmelding til løbet og yderligere oplysninger på: www.sparta.dk 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Elisabeths billede
  En blog om hvordan det går med min træning til efterårets 1/2-maraton.
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14425:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Vista Jaybird

HAJ Marathon

Bliv medlem af løberne.dk