Tiden løber og jeg løber med

Cecilia Arendals billede

Har siden sidst løbet 2 x 8,5 km, 1 x 5,5 km samt 1 x 3,5 km og i dag sammenlagt 10 km del over 3,5 og 6,5 km med 2 timers cykling...afsluttet med 1 times styrketræning. Og senen holder.
Løber i morgen igen samt torsdag og holder så fridag fredag og lørdag. Jeg oplever som jeg husker tilbage at det fungerer bedst for mig at løbe hver dag....evt bare en kort tur på 3,5. Så er mine ben lette. Når jeg har haft en fridag er de tunge og sløve ....ja med de korte ture jeg løber pt ....så er de tunge hele tide. Men har jeg løbet dagen før har benene lettere ved at finde løberytmen og jeg kan nyde fuglesang, dufte og ....ja, livet er skønt som løber.

#1

PSs billede

Det er dejligt at læse! Skønt når man kan løbe det man har brug for!

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15602:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up