Tid til tanker om løb i kulden

Cecilia Arendals billede

Det er forunderligt at efter at have passeret de 50 så spæner tiden afsted på en mere uhyggelig måde en løbehastigheden.

Og ja, jeg løber, min skade ligger som en tikkende bombe, der holdes i skak med langsomt løb.

Jeg tør ikke. Jeg tør ikke rigtigt at gøre noget, så længe skaden er i bero. Men i marts skal jeg igen igen drøfte mulighederne med en dygtig læge. Indtil da har jeg glæden ved at løbe men altså usigeligt langsomt. Så hverken 50 eller 100 km er på min løbeliste.

Jeg vil løbe. Jeg nyder også en kold løbetur på 10 km eller endda på 5. For det er vejrtrækning. Varmen. Pulsen. Og de tanker der hurtigt begynder at banke på der er målet.

Glæden ved de 42,2 og mere ligger i bagagen ved hver eneste løbetur, med kælk og barnebarnsråb, med ski og ægtefællepust eller den ensomme men alligevel utroligt givende løbetur hvor hvert vejkryds eller vejvalg ...lyser op med tanker, skal jeg løbe hjem eller tage endnu 3 km, og næste kryds ...hjem eller endnu 3 km. Forunderligt er tanken...hvis jeg kan motivere så løber jeg langt, kan jeg ikke så løber jeg hjem.

Og glæden ved løbet er der hver gang. Tak.

 

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Lars Mikkelsens billede
  Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14718:

RunTogether Danmarks billede
RunTogether er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk