Så skøn, så ren, så højt til himlen

Cecilia Arendals billede

Det har været skønne løbeture og cyklen er vasket og sat til tørre, for nu føles senen hel og klar til at jeg også tør løbe lidt stærkere.
Ja, det vil sige 10 km i timen..ha ha, men i to timer og endda lidt mere.
60 km i forgangne uge og 1½ times styrketræning + trappeløb som opvarmning og lidt "dans" mindst 10 min pr gang...
Jeg er begyndt at genkende mig selv som løber...forunderligt.
De diskussioner jeg har med mig selv når jeg løber langt er kommet tilbage, både med fokus på løbet. Nej nu er jeg mentalt træt og drejer hjem her, men oplever at benene fortsætter ad den planlagte rute, flere gange forsøger min hjerne at sige jeg er træt men benene fortsætter....aaahh, det er som at være forelsket. Mere vil have mere og hjernen er koblet fra og der er kun åndedræt og krop.

#1

PSs billede

Skønt!

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk