Så er der grønt lys for at løbe

Cecilia Arendals billede

og i det mest vidunderlige sensommerlys løb jeg min tur...til kirkegården, hvor mine svigerforældre ligger...skiftede vand på de blomster jeg plukkede i deres have for en uge siden...og løb hjem igen 6 km i roligt trav....men lykkelig.
Og nu hvor jeg sidder og skriver kan jeg mærke at jeg har ben, men ikke smerter.
Og det grønne lys er med Skovmaren i Hillerød som ½ og Socialmarathon til Nytår. JEG ELSKER AT LØBE...og nu gør jeg det.
Cyklen skal jeg nok bruge for at holde tempo og kredsløb i gear. Men løbet gør mig høj.

#1

PSs billede

TILLYKKE!

#2

Cecilia Arendals billede

Nemlig

#3

Anne Gram Gamzus billede

...tilykke...en dejlig dag...!!! Jeg er fuld af beundring af dig dit gode humoer, kampgejst og udholdenhed. GODT GAAET.Smile

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk