Puha, det er hot hot hot at løbe midt på dagen

Cecilia Arendals billede

Det var lørdag, det var kl 11 og det var bare skyfri himmel og det i mere end 5 timer...så lang tid måtte det desværre vare at gennemføre endnu et marathon.

Det var for ikke at blive syg at jeg valgte at gå rigtigt meget på den sidste halvdel af mit andet marathon stadigt skadesfri og på min barndoms ø Ærø. Østersøens idrætsefterskole stod for et marathon arrangement med hele 5 distancer 1/10. 1/4, ½, 3/4 og så en hel.

Jeg ville bare gennemføre, det var vi nogle stykker der besluttede efter den første ½, hvor det var fristende pgr af varmen at udgå. Og idag er det ok, min væskebalance er genoprettet, men det var hot og nu er jeg forberedt på at skulle sætte ind med salt, sukker meget tidligere i løbet for at kunne klare varmen.

Jeg skal løbe igen i Åbenrå om knap 14 dage og håber dette lige opræcis er det der skulle til for at kunne disponere bedre.

Ellers må jeg bare indstille mig på at jeg skal løbe kortere distancer. Hvor jeg så bare heller ikke er hurtigere.

#1

PSs billede

 

Tillykke med nummer to uden benbøvl! 

At varmen driller tæller jo ikke på den konto. 

Med det danske sommervejr er det slet ikke sikkert, at du får de samme problemer i Åbenrå om 2 uger. 

Jeg håber I får en lille lokal koldfront hængende over jer.

 

#2

Cecilia Arendals billede

Hej PS

Jeg har flere gange logget ind på din blog her og først idag ....gået lidt videre og ser du stadigt er frisk læbende.

Jeg kunne ikke lige se hvordan jeg kunne give dig en positiv tilbagemelding via din egen blog.

Men dejlige billeder. Dejligt at du er løbende og herligt du stadigt orker at kigge forbi herinde:-))

En dag med mere tid vil jeg lige fordybe mig lidt mere i dine sider og billeder, der er vist inspiration at hente

Tak for de gode ønsker:-))

Allerede idag er det mindre trykkende Cecilia

#3

PSs billede

Tak!

Og selvfølgelig orker jeg at følge med herinde... Det handler om løb og det kan jeg stadigt ikke få for meget af. 

Tillykke med vejrskiftet!

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15606:

Kristian M. Thorsens billede
Nybegynder løber - løber 2 x ugentligt ca. 11 km. pr. løb. Tidligere løbet længere distancer i min...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up