Nu er det hvid jul

Cecilia Arendals billede

Så brød skaden lidt op...morgenstivhed, måske de lange ture på glat underlag alligevel har ændret min stil så meget at jeg var uopmærksom.
Is på er ikke svært, men at ligge hos fyssen og beklage nøden var ikke sjovt, men men det virker og en kort løbetur skal prøves idag. Tilmeldingen til den ½ sociale motiverer, nu fik jeg tilmeldingen igennem:-))
Så håber vi bare at det ikke er -20 som mit termometer stod på i går morges, for kulde er dejligt, men ikke så koldt.

TAK FOR I ÅR og rigtigt mange ønsker for et herligt 2011 løbeår.
2010 var trods alt et herligt løbeår med mange dejlige ture udover den danske natur, en lille tur til Hannover og Copenhagen var da løb vørd at være i...men føles så længe siden, ½ år uden løbeadrenalin er med til at skabe en ny kildren...ummm.

Cyklen er vel parkeret og måske skal de yak-trak alligevel bestilles...nu ser vi.

Glædelig jul da ... godt så

#1

PSs billede

Glædelig jul og godt nytår til dig også Smile
Jeg går også i yak-trak tanker, faktisk ikke kun til løb. Det er vandvittigt glat her i Langå!

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • Gunner Larsens billede
  MadeInSchool.dk er stedet hvor man kan finde alt skoleviden samlet et sted. Find viden om lektiehjælp, materialer og nyheder fra hele Danmark. Derfor kan du i stedet for at kigge mange steder, kan du...
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Magnus123s billede
  I denne blog vil jeg bare gerne have nogle gode råd omkring løbetræning og hvordan jeg kan bibeholde motivationen!
 • Asmund Bramss billede
  BedemandPris er websitet hvor du kan finde alle bedemænd samlet samme sted. Find viden om prissætning, lokalitet og anmeldelser fra alle danske bedemænd. Så i stedet for at lede flere steder, kan du...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14718:

RunTogether Danmarks billede
RunTogether er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk