Nu er det hvid jul

Cecilia Arendals billede

Så brød skaden lidt op...morgenstivhed, måske de lange ture på glat underlag alligevel har ændret min stil så meget at jeg var uopmærksom.
Is på er ikke svært, men at ligge hos fyssen og beklage nøden var ikke sjovt, men men det virker og en kort løbetur skal prøves idag. Tilmeldingen til den ½ sociale motiverer, nu fik jeg tilmeldingen igennem:-))
Så håber vi bare at det ikke er -20 som mit termometer stod på i går morges, for kulde er dejligt, men ikke så koldt.

TAK FOR I ÅR og rigtigt mange ønsker for et herligt 2011 løbeår.
2010 var trods alt et herligt løbeår med mange dejlige ture udover den danske natur, en lille tur til Hannover og Copenhagen var da løb vørd at være i...men føles så længe siden, ½ år uden løbeadrenalin er med til at skabe en ny kildren...ummm.

Cyklen er vel parkeret og måske skal de yak-trak alligevel bestilles...nu ser vi.

Glædelig jul da ... godt så

#1

PSs billede

Glædelig jul og godt nytår til dig også Smile
Jeg går også i yak-trak tanker, faktisk ikke kun til løb. Det er vandvittigt glat her i Langå!

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14606:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk