Nu er det hvid jul

Cecilia Arendals billede

Så brød skaden lidt op...morgenstivhed, måske de lange ture på glat underlag alligevel har ændret min stil så meget at jeg var uopmærksom.
Is på er ikke svært, men at ligge hos fyssen og beklage nøden var ikke sjovt, men men det virker og en kort løbetur skal prøves idag. Tilmeldingen til den ½ sociale motiverer, nu fik jeg tilmeldingen igennem:-))
Så håber vi bare at det ikke er -20 som mit termometer stod på i går morges, for kulde er dejligt, men ikke så koldt.

TAK FOR I ÅR og rigtigt mange ønsker for et herligt 2011 løbeår.
2010 var trods alt et herligt løbeår med mange dejlige ture udover den danske natur, en lille tur til Hannover og Copenhagen var da løb vørd at være i...men føles så længe siden, ½ år uden løbeadrenalin er med til at skabe en ny kildren...ummm.

Cyklen er vel parkeret og måske skal de yak-trak alligevel bestilles...nu ser vi.

Glædelig jul da ... godt så

#1

PSs billede

Glædelig jul og godt nytår til dig også Smile
Jeg går også i yak-trak tanker, faktisk ikke kun til løb. Det er vandvittigt glat her i Langå!

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Sebastian Percy-Smiths billede
  Arrangør af Rio Maraton
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up