Nu er det hvid jul

Cecilia Arendals billede

Så brød skaden lidt op...morgenstivhed, måske de lange ture på glat underlag alligevel har ændret min stil så meget at jeg var uopmærksom.
Is på er ikke svært, men at ligge hos fyssen og beklage nøden var ikke sjovt, men men det virker og en kort løbetur skal prøves idag. Tilmeldingen til den ½ sociale motiverer, nu fik jeg tilmeldingen igennem:-))
Så håber vi bare at det ikke er -20 som mit termometer stod på i går morges, for kulde er dejligt, men ikke så koldt.

TAK FOR I ÅR og rigtigt mange ønsker for et herligt 2011 løbeår.
2010 var trods alt et herligt løbeår med mange dejlige ture udover den danske natur, en lille tur til Hannover og Copenhagen var da løb vørd at være i...men føles så længe siden, ½ år uden løbeadrenalin er med til at skabe en ny kildren...ummm.

Cyklen er vel parkeret og måske skal de yak-trak alligevel bestilles...nu ser vi.

Glædelig jul da ... godt så

#1

PSs billede

Glædelig jul og godt nytår til dig også Smile
Jeg går også i yak-trak tanker, faktisk ikke kun til løb. Det er vandvittigt glat her i Langå!

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Torben Allan Mikkelsens billede
  Jeg er idémand og stifter af RigtigeMændErBusinessMænd / RMRBM, som du kan finde på Facebook. Vi er Danmarks måske mindste og måske sjoveste løbeklub. Se mere her og på FB. Rigtige Business Mænd er...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk