Nådige november

Cecilia Arendals billede

Ja, det var så i søndags at min sene skulle have været testet på Halvmaren ved Hillerød...og med andres erfainger in mende måtte jeg nu skrive det i "drømme kasus". Det blev ikke.
Efter en uge med udelukkende fremgang. 12 km to gange og en hurtigere 5 km og en langsom ti km, måtte jeg lørdag efter den lidt hurtgere 5 km (ja, vi snakker altså om 5.30 pr km) erkende at jeg ikke turde løbe 21,1 og syntes det var for langt at køre for 10.....selvom en kær løbeven skulle løbe sin 75. marathon.
Jeg må bare erkende at det bliver en langsom optrapning...i denne uge 15 km x 2 + 18 en gang og så må jeg se om 21 kan nås i weekenden. Skal egentlig til Kbh torsdag og kunne jo fejre Skodborg inden jobbet kalder. Nu må jeg se. Lige nu er det en dag af gangen.

#1

Martin Bork, Admins billede

Pas nu på ikke at gå for hurtigt frem Smile

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • David Jensens billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Kasper Christensens billede
  Hejsa. Se mere på www.kasperc.dk

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15654:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up