Nådige november

Cecilia Arendals billede

Ja, det var så i søndags at min sene skulle have været testet på Halvmaren ved Hillerød...og med andres erfainger in mende måtte jeg nu skrive det i "drømme kasus". Det blev ikke.
Efter en uge med udelukkende fremgang. 12 km to gange og en hurtigere 5 km og en langsom ti km, måtte jeg lørdag efter den lidt hurtgere 5 km (ja, vi snakker altså om 5.30 pr km) erkende at jeg ikke turde løbe 21,1 og syntes det var for langt at køre for 10.....selvom en kær løbeven skulle løbe sin 75. marathon.
Jeg må bare erkende at det bliver en langsom optrapning...i denne uge 15 km x 2 + 18 en gang og så må jeg se om 21 kan nås i weekenden. Skal egentlig til Kbh torsdag og kunne jo fejre Skodborg inden jobbet kalder. Nu må jeg se. Lige nu er det en dag af gangen.

#1

Martin Bork, Admins billede

Pas nu på ikke at gå for hurtigt frem Smile

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15321:

Rasmus Jensens billede
Jeg har løbet to halvmaraton, og vil gerne prøve kræfter med maraton.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk