Nådige november

Cecilia Arendals billede

Ja, det var så i søndags at min sene skulle have været testet på Halvmaren ved Hillerød...og med andres erfainger in mende måtte jeg nu skrive det i "drømme kasus". Det blev ikke.
Efter en uge med udelukkende fremgang. 12 km to gange og en hurtigere 5 km og en langsom ti km, måtte jeg lørdag efter den lidt hurtgere 5 km (ja, vi snakker altså om 5.30 pr km) erkende at jeg ikke turde løbe 21,1 og syntes det var for langt at køre for 10.....selvom en kær løbeven skulle løbe sin 75. marathon.
Jeg må bare erkende at det bliver en langsom optrapning...i denne uge 15 km x 2 + 18 en gang og så må jeg se om 21 kan nås i weekenden. Skal egentlig til Kbh torsdag og kunne jo fejre Skodborg inden jobbet kalder. Nu må jeg se. Lige nu er det en dag af gangen.

#1

Martin Bork, Admins billede

Pas nu på ikke at gå for hurtigt frem Smile

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15164:

Carolina Andersens billede
Carolina Andersen

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk