Mon der er en læser/løber eller to derude i cyperspace

Cecilia Arendals billede

Ja 1½ år er gået siden sidste indlæg.

8 marathonløb og en masse dejlige løbeture, heldigvis helt uden antydning af skader....er også løbet.

 

Jeg er en glad løber med en stor familie jeg har valgt at prioritere. Mine voksne børn er fordoblet med 3 svigerbørn og 5 børnebørn.

Fester, arbejdsdage og nydelser med børnebørn tager så meget tid at deltagelse i løb er "job" der skal stå i kalenderen for at der er tid.

 

Når jeg bevæger mig rundt i Danmark eller træner så sender jeg gode tanker til alle de dejlige mennesker jeg har mødt gennem løb. Sikke mange dejlige oplevelser jeg kan nævne for børnebørnene. De kigger på mig mens vi kører....har du løbet hele den vej frivilligt?

Der er andre glæder...min søn skal løbe i Berlin i september, min datter løber med glæde og har fået sin krop i form  og min sidste søn skal nok få lyst også...der snakkes og der gåes ture med tanke på at de kunne løbes.

Glæden ved løb. Den er ubeskrivelig. En smerte i armen, en tanke der presser sig på...løb løsner og giver troen på det kan løses.

Varmen i disse uger betyder morgenløb en gave jeg glemmer jeg elsker når det er muligt eller nødvendigt.

 

Ja, jeg løber og tænker....skal der ske noget mere, noget andet...Ironmann?

 

Det må vise sig....de lange løbeture er inde i mit liv og glæden også.

 

 

#1

sukils billede

Hej Cecilia

Tak for samtalen før Strynø løbet :-) Jeg var nok væk i mine egne tanker og du bragte mig tilbage på sporet. Din tilgang til løb virker let og poetisk. Hvis du har brug for en cykeltur på Challengeruten nord for København, skal du bare sige til. 

 

mvh. Sukil

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14743:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk