Jeg er ... altså lever og løber jeg stadigt

Cecilia Arendals billede

Ja, det er længe siden, men jeg er og lever stadigt med mit løb og de problemer det er at have skabt sig en svag sene.

Januar er min travleste måned arbejdsmæssigt. Jeg rydder op efter nisserne:-))

Og de har haft godt spillerum i mit arbejdssite...hvor jeg vejleder en del via nettet og al min tid er gået med at arbejde...forgæves og så med at løbe.

Det har også spillet ind på dette site, da jeg normalt nemt har kunnet logge på og læse, men mailene indeholdt desværre ikke linket jeg før benyttede, men det ser ud til igen at virke.

Jeg gik ned med flaget da jeg måtte droppe ½ marathon 31.12...her skulle jeg have nydt at deltage og anmelde, men min overgangsalder spiller af og til ind med en gang migrænelignende hovedpine der tager 4-5 timer. Og så var løbet længe igang. Og det gav mig en mindre nytårsdepression...stort smil...men det var jo debut på at deltage i løb igen startnummer, pakket taske og bilen fyldt med disel og gps samt brobizz...YES...no. Men jeg løber og kan sagtens løbe ½ marathon ikke hurtigt men slås ikke ud af bakker eller vind, sne eller regn. Tænker mig som en mean machine der tonser udover markerne.

Jeg er tilmeldt Paris...og håber det lykkes at få senen til at holde. Allerede nu hvor vejene er farbare føles det rigtigt. Har dog brugt weekenden på ski i Sverige og det var liiige nogle andre muskler, men bakkerne i Kajbjergskoven og min sædvanlige tur i dag blev klaret med stor glæde og i ikke ret meget tøj.

Ja 14 graders forskel giver også sine udfordringer. Men jeg er...løbende.

#1

PSs billede

Godt det ikke var senen som forhindrede dig i at løbe! Migræne går i det mindste hurtigere over.
Jeg har hørt om noget medicin som skulle virke specifik og effektivt mod migræne, både mod smerterne og føle forstyrrelserne. De kræver bare at man ligger sig helt stille en time eller to (og det gør man jo alligevel!). Men jeg har glemt hvad de hedder. Jeg bøvler kun med migræne ca. en gang på 2 år, så jeg lever med at skulle rykke en dag ud af kalenderen. Men hvis det er noget som sker lidt hyppigere kan det måske være nogle gode tabletter at have i baghånden?

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk