Et løb er et løb i løb

Cecilia Arendals billede

Sådan blev det ikke helt. Men det er en anden historie. Jeg er løbende og kan jeg få lov at løbe langsomt har jeg et overskud. Og kommer hjem med overskud og lige nu er jeg bare klar til Paris Marathon den 10. april.
Med de ting der sker i mit liv pt, meget arbejde, en "syg" mand jeg skal være chauffør for, 3. barnebarn på vej og to "børn" der bygger om, der gerne vil have vores hjælp, sidder jeg meget lidt ved pceren fordi jeg vil løbe også.Derfor er det disse opsummeringer pt af mit løberliv.

Men jeg er ved at være oppe i km hver uge og kan løbe både tidligt fastende og sent efter lange arbejdsdage...med lige stor glæde.

Den lange tur idag sammen med 171 andre løbere blev et parløb med en anden langsom løber...mange tusind tak til Sylvia der fik mig igennem og ikke at gå på kompromis med beslutningen om at løbe langsomt.

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14718:

RunTogether Danmarks billede
RunTogether er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår...

Nyhedsbreve




Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk