En henvisning til ortopæderne

Cecilia Arendals billede

Jeg løber og er oppe i km, men kan slet ikke få hastighed på. Oplever det strammer i senen og læggen. Min fys har presset på for at få en scanning, så det er nu i vente. Jeg kan måske få det fremskynnet til marts mdr.

Det er for så vidt ok at skulle løbe langsomt. Min bekymring er bare at det betyder at "problemet" bliver kronisk. Min acillessene der er så fortykket at mine hæle på strømperne slides mere er tegn nok for mig til at det nok ikke er holdbart i længden.

Jeg glæder mig som et barn til jul til igen at løbe marathon...i Paris. Min læge er ikke beymret på kort sigt, men på lang sigt er det et problem at den er så tyk...den sene.

Jeg er bestemt ikke morgenløber, men her i vinter er jeg langsomt blevet det igen. Står op med glæde kl 5 for at kunne nå at løbe i to timer inden job...ja det er lidt deja vue at løbe omkring fodboldbanen i Marstal ved den tid. Men det er pinefuldt (for mig) at løbe så langsomt.

Jeg løber og er stadigt skadesfri men jeg føler selv det er skrøbeligt.

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15644:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up