En dag foræret

Cecilia Arendals billede

Ja, cyklede "planlagt" afsted til morgen...tandlæge først og så afsted mod en par herregårde i det sydligere Østfyn. Ja, jeg skulle jo have været på Samsø i weekenden - hulk, hvordan kunne jeg glemme det:-)) og havde først planlagt at være hjemme sent mandag. Så tandlægen er først tirsdag. Så jeg fik set Juelskov og en anden større gård jeg ikke kunne finde navnet på...måske en mindre vigtig, men det var en smuk hovedbygning.
Jeg fik turen i herligt solskin og gyllelugt, også det overståes hurtigere på cykel end ved løb. Det er faktisk nemmere at undlade at trække vejret når jeg cykler end når jeg løber. Det lyder helt tosset, men ikke desto mindre rigtigt....for mig. Fik cyklet ned af et par veje jeg længe har overvejet at løbe ud af, det vil jeg glæde mig til også. For der var hul igennem.
Har endnu ikke fået hul igennem til massøren.

#1

Sørens billede

Hvor langt cykler du egentlig og synes du, det giver det samme som at løbe - rent konditionsmæssigt?

#2

Cecilia Arendals billede

Mit udgangspunkt på cykel var 0 km for lidt mere end en måned siden.
Jeg cykler mellem 1½ og 2½ time og cykler i snit 20 km/t, vælger kuperede og snoede stier. Cyklen er tung det meste af tiden...har lånt en racer, men vejene er for kedelige hvis jeg skal udnytte de tynde dæk og den højere fart.

Det giver efterhånden det samme i puls og fornemmelse i kroppen, som når jeg løb. Når det er rigtigt kuperet og jeg skal kæmpe, så får jeg et kick som ved løb.

Men det er følelser, jeg sveder feks ikke på samme måde. Og har heller ikke pulsmåler på, men mærker min vejrtrækning.

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14742:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk