Det er utroligt, men tiden iler og pludeselig er endnu 6 uger bare løbet forbi

Cecilia Arendals billede

Jeg fornemmer stærkt at det at løbe uden skader gør jo at fokus flyttes.

Det er stadigt skrøbeligt og jeg er ikke færdig med besøg hos læger for at finde ud af om det er på plads eller jeg skal overveje at blive behandlet på en eller anden måde.

Men status er jeg jo løb Paris, og benene havde det perfekt.Jeg løb i Ringkøbing og mange lange træningsture uden at benene eller rettere mine sene sagde stop. Jeg skal løbe Multimarathon på Ærø i næste weekend og har tilmeldt mig flere marathon i efteråret samt....Stockholm både det traditionelle og jubilæumsløbet....så jeg er løbende ....langsomt og usikker på om jeg overhovedet kan sætte turbo på og løbe hurtigere.

Sommerens løbeture skal efter undersøgelsen i juni bestemme om jeg skal lave et regelret løbeprogram at følge og se om det skulle være muligt at sætte pr i NY....åh, det kunne være en drøm. Men men jeg vil stadigt kunne løbe og nyde mine lange ture, for de korte er bare hårde og uden roen i vejrtrækningen og tænkningen.

 

#1

PSs billede

Det var en rigtig dejlig opdate at få!

Den må også være inspirerende for andre, som løber ind i en skade. 

Det ser ud som om du er på vej tilbage hvor du kom fra (på den gode måde). Med en ekstra erfaring i rygsækken.

Held og lykke med din løbe sommer.

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15601:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up