Bryllup tager tid og giver altså bare skader

Cecilia Arendals billede

Da jeg først her søndag cyklede ud. Skadet. For bedøvet af lidt vin var jeg ikke af dansegulvet i 4 timer. Måtte hente isomslag søndag morgen og føler lidt jeg er tilbage ved start. Har lavet øvelser, is på, udstrækning og...ja, senen er rød, hævet og øm.
Flov er jeg. Men det må jeg så tage til efterretning.

Cykelturen gik vis Hindemae, Skovhave og Juuelskov...flere møller og bakker da for pokker.
Herlig tur i skygge men stadigt lys over Danmark kl 18
I morgen fys kl 7 så er det spændende om den hævelse er der endnu

#1

PSs billede

Æv altså. Det er altid lidt farligt når man ikke har rigtigt føling med kroppens signaler. Håber det hurtigt går i sig selv igen.

#2

Cecilia Arendals billede

Ej. altså...jeg tror da du er et meget favnende menneske. Du er som menneske vildt værdigfuldt. det at vide du har læst "hos mig" gør at jeg tænker mig om. Og sender dig masser af positiv energi.
Du har forhåbentligt danset hele natten med alle de unge...og de synes bare det er sejt at de gamle...som mig bare kender musikken, nyder dansen og giver den gas,

#3

PSs billede

ILM Cecilia.
Der er efterhånden en del mennesker som har udbrudt: "hey var det ikke dig som var til den der konference"...(og her står jeg og smiler bredt ved tanken om det store faglige indtryk jeg har gjort på det unge sind)... "Det var dig som dansede til Ramstein!" Og så er det ligesom at jeg helt kan mærke de overspændte nakkemuskler igen.

Det forhindrer mig dog ikke i at gøre det igen Smile.

#4

Cecilia Arendals billede

Ja, smilet er da der...Bruden kom med billederne...men lidt som dig. At blive husket for noget andet end det indtryk man selv lagde mest energi i.
Og ja jeg ved ikke om jeg gør det igen. Tømmermænd tror jeg. Moralske.
For idag er jeg bare tapet op og fyssen var lidt kort for "hovedet". Så kan jeg lære det. Han snakkede også om binyrebark, scanningen igen. Is, ro, øvelser og så tape. Cyklede alligevel, med tanke på det ikke kan blive værre. Jeg skal nok komme mig. Men for f..... da, jeg var lige parat til at løbe rigtigt og nu må jeg lige vente.

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Claus Rasmussens billede

  I november 2011 startede et hold på 15 blandede talenter deres rejse mod CPH Marathon 2012 i god stil og flade sko.

  Og vi har det hele: En jernmand in spe, en duathlet med...

 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • Lars Olesens billede
  Jeg skriver om løbetræning. Jeg vil dele nyttig viden om løb til 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. Hvordan vælger du et effektivt løbeprogram. Lær om pulstræning, intervalløb og intervaltræning.
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk