4 måneder uden rigtigt ferie

Cecilia Arendals billede

er bare passeret og vist da også 3-4 marathon + min træning.

Maritim marathon på Ærø. ½ på Strynø (lidt mere men da gav min sene sig), Ebberup Løbepromenade og Ole Cramers 100 løbsfest....hyggeligt velorganiseret løb, Fjordmarathon i Ålborg også nogenlunde velorganiseret og varieret, men dyrt, Berlin med bravour og nu...New York here I come.

Det bliver ikke 100 km i år, mine børnebørn gider ikke sidde i løbevogn så længe, så mange af mine ture er korte, sjove og med vogn.
 

Jeg håber sådan der bliver mere luft i min kalender så jeg kan løbe lidt mere. Men min sene elsker mig for at løbe mindre.

Pas godt på jer derude i løbeverdenen...vi elsker jo vores løb og vil jo gøre alt for at være løbende...

 

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Ole Ellings billede
  Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på...
 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • RA
  RAs billede
  Løbshistorik og beretninger fra forskellige løb
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14718:

RunTogether Danmarks billede
RunTogether er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk