4 måneder uden rigtigt ferie

Cecilia Arendals billede

er bare passeret og vist da også 3-4 marathon + min træning.

Maritim marathon på Ærø. ½ på Strynø (lidt mere men da gav min sene sig), Ebberup Løbepromenade og Ole Cramers 100 løbsfest....hyggeligt velorganiseret løb, Fjordmarathon i Ålborg også nogenlunde velorganiseret og varieret, men dyrt, Berlin med bravour og nu...New York here I come.

Det bliver ikke 100 km i år, mine børnebørn gider ikke sidde i løbevogn så længe, så mange af mine ture er korte, sjove og med vogn.
 

Jeg håber sådan der bliver mere luft i min kalender så jeg kan løbe lidt mere. Men min sene elsker mig for at løbe mindre.

Pas godt på jer derude i løbeverdenen...vi elsker jo vores løb og vil jo gøre alt for at være løbende...

 

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Karin Møllers billede
  Bloggen handler om at elske at løbe,langvarige skader,nedture over ikke at kunne løbe, kampen for at kunne løbe igen.
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • Claus Rasmussens billede

  I november 2011 startede et hold på 15 blandede talenter deres rejse mod CPH Marathon 2012 i god stil og flade sko.

  Og vi har det hele: En jernmand in spe, en duathlet med...

 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Lars Mikkelsens billede
  Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14606:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk