4 måneder uden rigtigt ferie

Cecilia Arendals billede

er bare passeret og vist da også 3-4 marathon + min træning.

Maritim marathon på Ærø. ½ på Strynø (lidt mere men da gav min sene sig), Ebberup Løbepromenade og Ole Cramers 100 løbsfest....hyggeligt velorganiseret løb, Fjordmarathon i Ålborg også nogenlunde velorganiseret og varieret, men dyrt, Berlin med bravour og nu...New York here I come.

Det bliver ikke 100 km i år, mine børnebørn gider ikke sidde i løbevogn så længe, så mange af mine ture er korte, sjove og med vogn.
 

Jeg håber sådan der bliver mere luft i min kalender så jeg kan løbe lidt mere. Men min sene elsker mig for at løbe mindre.

Pas godt på jer derude i løbeverdenen...vi elsker jo vores løb og vil jo gøre alt for at være løbende...

 

Om bloggen

Cecilia Arendals billede
Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri. Mine indlæg er for at vise det er muligt gennem anden træning at bevare motivationen. Jeg elsker at løbe, lige nu er jeg forelsket og min elskede kan jeg ikke nå.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Gitte Larsens billede
  Jeg giver ikke op. Jeg justerer blot målet.
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15644:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up