Zalando er åbnet i Danmark

Martin Bork, Admins billede

Zalando, Tysklands største forhandler af sko og mode på nettet, er åbnet i Danmark. Det store udvalg til damer, mænd og børn omfatter ikke kun mode- og designertøj, men også gear, sports- og løbetøj fra en lang række producenter.

Af særlig interesse for løbere er det store udvalg af løbesko til konkurrencedygtige priser.

Firmaet satser på høj service og giver f.eks. 30 dages fuld returret på alle produkter samt gratis forsendelse. Firmaet blev grundlagt i 2008 og efter succes i Tyskland har Zalando åbnet online shops i f.eks. Holland, Frankrig, Italien, Storbritannien og Schweiz. Nu er turen kommet til Danmark.

Sitet er bygget overskueligt op med kategorier, som gør det nemt at finde rundt i det store udvalg. En særlig kategori for Outlet samler produkter med ekstra nedsatte varer.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Lenes billede
  En personlig fortælling om at finde tid og lyst til motion.
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...
 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk