WE INSPIRE PEOPLE TO MAKE MOVEMENTS

Martin Bork, Admins billede

Jobopslag til mindre virksomhed inden for løb, cykling og sport.

Her kan du forene arbejde og sport...

Kunne du tænke dig at blive del af en mindre virksomhed med et godt socialt arbejdsmiljø? Trives du med at tage ansvar for dine egne arbejdsområder, og arbejder du selvstændigt? Er du struktureret og god til at følge op på dine opgaver? Og har du en baggrund som bogholder? Så er du måske den, vi søger!

Bogholder og økonomiansvarlig
Du vil blive ansat i Bregnerød Investeringsselskab Aps, men med hovedvirke i virksomhederne; ODEX og The Organic Company. Som bogholder/økonomiansvarlig bliver du en del af en mindre virksomhed og et passioneret team, hvor sport forenes med arbejde.

 

Blandt dine primære arbejdsopgaver vil være:

 

-       Kontering og bogføring af alle normale posteringer

-       Løn

-       Månedlig afstemning af bogføringen

-       Moms

-       Afstemninger i øvrigt

-       Personlig opfølgning på debitorer

-       Budget

-       Opstilling af månedsvis budget af driften

-       Månedlig budgetopfølgning i regneark, med afvigelses rapport.

-       Status samt likviditetsbudgetter

-       Cost-analyser i virksomheden

 

Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse hurtigst muligt.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som bogholder eller lignende. Du har min. 5 års erfaring med bogholderi, moms, løn m.m. Det er en fordel hvis du har haft ansvaret for bogholderi i flere mindre selskaber og det forventes, at du kan tage det fulde ansvar frem til revisor. Du har kendskab til svensk virksomhedsdrift, og du må meget gerne tale svensk. Du behersker engelsk i skrift og tale af hensyn til vores mange engelsksprogede leverandører. Erfaring med MS Office pakken er et krav ligesom erfaring med Navision XAL C5.

Som person arbejder du selvstændigt med dine egne arbejdsopgaver men trives også med at arbejde på tværs og giver/modtager gerne sparring. Du er god til at tage ansvar og har ben i næsen. Desuden er det essentielt, at du er struktureret, kvalitetsbevidst og er god til at følge op på dine opgaver. Der er mulighed for hjemmearbejde men hovedvægten af dit arbejde, vil du udføre fra kontoret i Lynge.

Vi har en aktiv firma profil indenfor løb, cykling samt udendørs sportsaktiviteter og søger derfor en kollega, der har en aktiv hverdag. Vi løber bl.a. sammen hver fredag.

Vi forener vores fritidsinteresser med arbejdslivet, og søger et positivt menneske der kan stå inde for vores værdier; dialog, kvalitet, passion og stabilitet.

Om rekrutteringsprocessen
Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil? Så send din ansøgning allerede i dag, da vi indkalder kandidater løbende. Endelig deadline er 11. december.

Moment rekruttering varetager rekrutteringsprocessen. Derfor skal du søge jobbet gennem os. Søg stillingen online ved at klikke på "Søg denne stilling" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi kalder løbende til samtale.

Skriv venligst hvor du har set opslaget.

We inspire people to make movements
Vi er et handelsfirma med distribution af Outdoor- og Fashion varemærker som speciale. Vi har en aktiv firma profil indenfor løb, cykling samt udendørs sportsaktiviteter. Se mere på

www.extreme-sports.dk  | www.organiccompany.dk

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15648:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up