VUC løber med Vesterskovsløbet

Martin Bork, Admins billede

VUC Sønderjylland har overtaget hovedsponsoratet af Haderslev Idræts Forenings store motionsløb,  Vesterskovsløbet.

Vesterskovsløbet, der finder sted hvert år på Kr. Himmelfartsdag, har gennem de seneste 33 år udviklet sig yderst positivt og talte i 2011 flere end 1500 deltagere.  

- Vi er stolte af at kunne støtte så stort et motionsløb i Haderslev. For os at se er der en klar sammenhæng mellem uddannelse og motion - nemlig at bruge både hovedet og kroppen, siger VUC Sønderjyllands direktør, Hans Jørgen Hansen, i forbindelse med sponsorkontraktens indgåelse i denne uge.

Den store uddannelsesinstitution sætter samtidig alle sejl til for at få så mange kursister som muligt til at snøre løbeskoene og stå klar, når løbet i det kommende år skydes i gang Kr. Himmelfartsdag torsdag den 17. maj.

For de trofaste deltagere i VUC Vesterskovsløbet vil rammerne omkring løbet være de samme som tidligere.

- Haderslev Idræts Forening vil fortsat arbejde på at give deltagerne en stor oplevelse og et godt og vel-arrangeret løb. Vi tiltrækker fortsat løbere fra et stort område, og det håber vi naturligvis at fortsætte med, siger formanden for Haderslev Idræts Forening, Sven Christensen.

Sponsoratet løber frem til 2016.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Buus08s billede
  Stort og småt om løbetræning og motionsløb
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14605:

Asger Laursens billede
Medarrangør af LØB FOR EN HJERTESAG

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk