VUC løber med Vesterskovsløbet

Martin Bork, Admins billede

VUC Sønderjylland har overtaget hovedsponsoratet af Haderslev Idræts Forenings store motionsløb,  Vesterskovsløbet.

Vesterskovsløbet, der finder sted hvert år på Kr. Himmelfartsdag, har gennem de seneste 33 år udviklet sig yderst positivt og talte i 2011 flere end 1500 deltagere.  

- Vi er stolte af at kunne støtte så stort et motionsløb i Haderslev. For os at se er der en klar sammenhæng mellem uddannelse og motion - nemlig at bruge både hovedet og kroppen, siger VUC Sønderjyllands direktør, Hans Jørgen Hansen, i forbindelse med sponsorkontraktens indgåelse i denne uge.

Den store uddannelsesinstitution sætter samtidig alle sejl til for at få så mange kursister som muligt til at snøre løbeskoene og stå klar, når løbet i det kommende år skydes i gang Kr. Himmelfartsdag torsdag den 17. maj.

For de trofaste deltagere i VUC Vesterskovsløbet vil rammerne omkring løbet være de samme som tidligere.

- Haderslev Idræts Forening vil fortsat arbejde på at give deltagerne en stor oplevelse og et godt og vel-arrangeret løb. Vi tiltrækker fortsat løbere fra et stort område, og det håber vi naturligvis at fortsætte med, siger formanden for Haderslev Idræts Forening, Sven Christensen.

Sponsoratet løber frem til 2016.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever
 • Jørgen Meier Sørensens billede
  En stor oplevelse med Stockholm maraton den 28.5. Vi var 10 (mandlige) løbere fra Morud (ved Odense) og alle kom fint igennem. Det har sin charme, at vi kommer flere af sted - nogle at dele løb og...
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk