VESTERBROLØBET - Løb – Tænk og støt

Martin Bork, Admins billede

Søndag den 29. April 2012 ser et nyt motionsløb dagens lys i København.

VESTERBROLØBET er et velgørenhedsløb, som foruden at samle københavnerne og alle andre til en dejlig løbetur – også har til formål at indsamle midler til udsatte grupper og projekter på Vesterbro i København.

En måneds tid før løbet udvælges seks projekter på Vesterbro, som alle gør en indsats for at hjælpe bydelen. Men det er løberne, som i sidste ende bestemmer, hvem der skal have del i overskuddet.

Når de mange løbere kommer i mål afgiver man med sin løbechip sin stemme til det projekt, som man mener skal modtage en del af løbets overskud. De tre projekter med flest stemmer deler overskuddet ligeligt.

Der kan løbes enten fem eller ti kilometer rundt på Vesterbro og selv om nogle vil forsøge at få en god tid, handler det også om at sætte fokus på kvarteret og de ildsjæle, som dagligt gør en indsats for kvarteret.

Løbet er åbent for alle og under mottoet: Løb – Tænk – Støt håber initiativgruppen at rigtig mange vil tage del i dette nye motionsløb.

Tilmelding sker via løbets hjemmeside.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning
 • Buus08s billede
  Stort og småt om løbetræning og motionsløb
 • Asmund Bramss billede
  BedemandPris er websitet hvor du kan finde alle bedemænd samlet samme sted. Find viden om prissætning, lokalitet og anmeldelser fra alle danske bedemænd. Så i stedet for at lede flere steder, kan du...
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk