VESTERBROLØBET - Løb – Tænk og støt

Martin Bork, Admins billede

Søndag den 29. April 2012 ser et nyt motionsløb dagens lys i København.

VESTERBROLØBET er et velgørenhedsløb, som foruden at samle københavnerne og alle andre til en dejlig løbetur – også har til formål at indsamle midler til udsatte grupper og projekter på Vesterbro i København.

En måneds tid før løbet udvælges seks projekter på Vesterbro, som alle gør en indsats for at hjælpe bydelen. Men det er løberne, som i sidste ende bestemmer, hvem der skal have del i overskuddet.

Når de mange løbere kommer i mål afgiver man med sin løbechip sin stemme til det projekt, som man mener skal modtage en del af løbets overskud. De tre projekter med flest stemmer deler overskuddet ligeligt.

Der kan løbes enten fem eller ti kilometer rundt på Vesterbro og selv om nogle vil forsøge at få en god tid, handler det også om at sætte fokus på kvarteret og de ildsjæle, som dagligt gør en indsats for kvarteret.

Løbet er åbent for alle og under mottoet: Løb – Tænk – Støt håber initiativgruppen at rigtig mange vil tage del i dette nye motionsløb.

Tilmelding sker via løbets hjemmeside.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • Hans Christians billede
  Mine løbeoplevelser. Træning, løb og alt imellem - så længe der er bevægelse involveret. Håber at dele spændende løbeoplevelser med forhåbentlig mange læsere.
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Ole Ellings billede
  Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14784:

Tanjas billede
Er ny løber (52 år) og jeg er blevet så glad for at løbe. Jeg begyngte egentligt i sommeren 2019 og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk