Verdensrekordindehaver til Sydkystmaraton

Martin Bork, Admins billede

Tyske Horst Preisler gæster forårets sydkystmaraton den 18. marts. Han kan bryste sig med titlen ”Verdensrekordindehaver” af flest gennemførte maratonløb.

Selvom Horst Preisler er blevet 76-år løber han stadig frejdigt videre og har til dato krydset målstregen ikke mindre end 1761 gange efter at have tilbagelagt 42km eller mere i 65 lande.

Horst løb sit første maratonløb i september 1974, og siden er det som sagt blevet til mere end 1761 af slagsen. Han løber ikke kun maraton, men napper også gerne 100 km. Det har han gjort mere end 100 gange.

”Det er en stor ære for os at få en så prominent gæst på deltagerlisten til vores Sydkystmaraton”, siger Steen Jørgensen, formand for Greve Trim Motionsklub.

Sydkystmaraton løber af stablen søndag den 18. marts fra Greve Stadion, så læg vejen forbi og se hvor legende let Horst Preisler løber.

 

#1

Tor Rønnows billede

 

Titlen er desværre overgået til tilsvarende tyske Christian Hottas, der har rundet de 1800 løb, men Horst havde da "titlen" i 15 år, hvilket jo er imponerende. Vi støder af og til på Horst de mest uventede ventede steder (!), f.eks. sidste år i Vancouver, Canada. 

Bliver fint med et gensyn i Greve !

 

vh. Tor Rønnow

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13318:

Aundreas billede
My namе: Aundrea Gooseberrʏ Age: 29 years old Country: Canada Town: Devlin ZIP: P0w 1c0 Address:...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen