Verdenspremiere i det klassiske oplevelsesløb

Martin Bork, Admins billede

Foråret er endelig på vej! Og lørdag den 20. april indbydes der for 8. gang til Skjern Å Running Challenge. I de foregående syv udgaver af det klassiske, vestjyske løb har rekordstore felter af løbere fra hele landet været til start. Op mod 10.000 deltagere har gennem årene været med på de fire traditions-distancer mellem startbyen Tarm og målbyen Skjern. Og denne gang bydes der på helt nye tiltag:

- I dette års udgave er der sket en del ændringer i vores koncept. Ud over den ganske krævende halvmaraton over 21,097 km, den "halvhårde" distance på 14,7 km og det populære "folkeløb" på 8,2 km byder vi også på en nyskabelse: et parmaraton, hvor to deltagere hver løber halvmaraton, siger løbsleder Per Østergaard. - Det giver alle vores interesserede deltagere mulighed for alle til at vælge en passende distance og udfordring på én af de meget smukke ruter ved og omkring Danmarks mest vandrige åløb og Hestholm Sø. Og så løber alle deltagere om kap på denne lørdag.

Først op ad Bredgade?
- Vi har en spændende verdenspremiere på et anderledes løb i år: Forskudte starttidspunkter i Tarm, så de forreste på de tre distancer forventes at kæmpe om at være de første i mål i Skjern. Vi tror, det vil give en rigtig god stemning ude på ruterne og ikke mindst i målområdet på Bredgade ved banegården, hvor Skjern Å Running Challenge kulminerer ved middagstid.

Der er god tid til at melde sig til Skjern Å Running Challenge. Og der kan købes startnumre i Tarm på selve dagen indtil en time før løbsstart. Løberne har en stribe naturoplevelser at glæde sig til: - De tre ruter forløber over det åbne land, hvor der er "højt til loftet og frisk luft". En lang stribe terrænmæssige udfordringer over blandt andet "the Killer" Borgbanke og Kong Hans´ smukke Bro skal nok give deltagerne sved på panden, lover Per Østergaard. - Skjern Å Running Challenge forener naturoplevelse med fysisk udfordring.

Velkommen til Skjern Å Running Challenge på den næst-sidste lørdag i april !

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk