Velkommen til Århus CoastZone Challenge

Martin Bork, Admins billede

Atter i år gentager vi succesen med masser af spændende og nye aktiviteter. Vi skyder løbet i gang lørdag den 22. oktober 2011 og der vil med sikkerhed være aktiviteter med spænding over feltet og udfordringer, som helt sikkert er med til at gøre jeres dag uforglemmelig.

Udgangspunktet for Århus CoastZone Challenge er NRGI Park og Arena i Århus.

Udover fantastiske aktiviteter og masser af aktiv energi, vil der være fede præmier fra vores samarbejdspartnere. Og vi er igen i år glade for at have Salomon med som sponsor. Vi annoncerer løbende nye sponsorer på hjemmesiden.

Eventyr- 3 timer
Er opbygget som et stjerneløb, hvor målet er at optjene så mange point som muligt. Med udgangspunkt i stævnecenteret skal I både på cykel og til fods rundt i byens og naturens univers for at gennemføre en række sjove og udfordrende aktiviteter. Jo flere aktiviteter, jo flere point. I bestemmer selv tempoet og alle kan være med - uanset fysisk formåen.

Eventyr - 6 timer
Består af såvel traditionelle adventure etaper som sjove og udfordrende aktiviteter. Det er for jer, der vil prøve kræfter med et rigtigt adventurerace setup med en fast rute - uden nødvendigvis at være eliteløber. Eventyr - 6 timer er også for jer, der vil udfordres i orienteringsevnen - både til fods og på cykel og som er klar på at sætte konditionen på prøve.

Eventyret er et udtryk for, at du og dit team ikke ved præcist hvilke events/aktiviteter I kommer til undervejs, men det er det, der gør det hele spændende.

Vi kan dog love dig, at når de 3 eller 6 timer er gået, står I tilbage med en super følelse i krop og sind. Både fordi I sammen har haft en unik og aktiv oplevelse, men også fordi I har brugt rigtig mange kræfter og måske overskredet en del grænser sammen.

6 timers distancen starter kl. 09.00, og 3 timers distancen starter kl. 12.00. Begge løb slutter kl. 15.00, hvor der vil være fælles præmieoverrækkelse for begge distancer.

Tilmelding
Tilmeldingen til løbet foregår gennem vores hjemmeside www.aacc.dk, hvor man også kan læse flere spændende informationer om løbet.

Vi slutter dagen af med kåring af vinderne og lækre præmier til de 3 bedste hold i hver distance. Derudover trækker vi lod om en række fede præmier. Oplevelser, samvær og samarbejde er blot nogle af nøgleordene for dagen. Aktiviteterne spænder vidt, så der er succesoplevelser til alle.

Saml kollegaer, venner og/eller familien og bliv en del af denne unikke og aktive dag.
Alle kan være med uanset motionsniveau.

Kontakt os endelig for mere information på; mail: info@aacc.dk


På aktivt gensyn
Århus CoastZone Challenge

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Bodils billede
  Drømmen er at løbe et marathon.
 • jørgen Pedersens billede
  start løbetid på 5 km er 00:28:44, så der er plads til forbedring
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14785:

JETs billede

JET

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk