Urban Evolution Race rammer Carlsberg

Martin Bork, Admins billede

Urban Evolution Race er navnet på et særegent løbskoncept, der afvikles på Carlsberg 26. maj. Modsat traditionelle motionsløb sætter Urban Evolution Race både balance, præcision, udholdenhed og styrke på prøve – og alle kan være med.

Glæden ved bevægelse

Urban Evolution Race er et nyt og spændende løb, som aktivt bruger byens rum og installationer til at udfordre deltagerne.I fitnesskulturen er der meget fokus på resultater, og træningen bliver bare et middel. I Urban Evolution Race er det vigtigste nuets udfordring og glæden ved at bruge kroppen til det, den er skabt til. Det er en perfekt mulighed for at komme ud i alle kroppens hjørner – og finde tilbage til menneskets fysiske fundament.

 

Et udfordrende løb

Evolution Race er et udfordrende løb på 6,8 km, hvor man efter hver 680 meter kommer til en forhindring, som skal udføres inden man må løbe den næste etape. Det er et meget anderledes end traditionelle motionsløb, og er bygget op omkring en række forskellige discipliner, som tager udgangspunkt i storbyens ”forhindringer”.

 

Disciplinerne

Urban Evolution Race består af ti runder á 680 meter, hvor der mellem hvert løb skal prøves kræfter med en ny disciplin.I år er der bl.a. 10 m. sidelæns armgang, trappeløb, tungt kast, tovklatring og præcisionskast på programmet. Der er stadig pladser tilbage til løbet, du kan tilmelde dig her: www.sportstiming.dk/ViewEvent.aspx?Id=330

 

Gratis workshop

For at komme helt i form bliver der holdt en gratis workshop d. 13. maj, hvor alle kan deltage og afprøve deres færdigheder.Der vil være mulighed for at prøve alle udfordringerne og lære løberuten at kende. Hvis du vil vide mere om løbet, kan du se på Urban Evolution Race hjemmeside: http://www.urbanevolutionrace.dk/eller på facebook: http://www.facebook.com/evolutionrace, hvor der løbende vil være opdateringer.

 

Fakta om løbet

Løbet bliver afholdt lørdag d. 26. maj fra kl. 11. Startområdet ligger ved Boblepladsen på Pasteursvej på Carlsbergs område i udkanten af København V.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15131:

Lisbeth Jallbjørns billede
Løber oftest sammen med min datter. Deltager til 7 eller 10 km løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk