Tryk på tilmeldingerne til BT Halvmarathon

Martin Bork, Admins billede

Løberne stod klar ved tasterne da champagnepropperne sprang og klokken slog 24 nytårs aften, da tilmeldingen til BT Halvmarathon åbnede. I løbet af den første nat i det nye år væltede tilmeldingerne ind til den 34. udgave af forårets klassiker. Og der har været tryk på lige siden.

– Vi har fået en rekordstart, så det ser meget lovende ud, siger formand for løbsledelsen, Klaus Kristiansen.

– Vi har hævet loftet fra 8.000 til 10.000 tilmeldte og har i år kun én distance, halvmaraton. Det betyder, at vi har droppet kvartmaraton.

Løbet starter ved Lyngby Storcenter i Kongens Lyngby og slutter på arrangørklubben SNIKs hjemmebane på Rundforbi Stadion i Nærum.

Find løbet i løbskalenderen.

#1

Kenns billede

Ja, BT halvmarathon er et super populært løb, som jeg selv har deltaget i de sidste 6 år og har også tilmeldt til 2013 udgaven.

 

Men ærgeligt at se, at arrangørerne nu er blevet pengegriske.

For det der sker er, at man rent faktisk udvider fra 7000 til 10000 deltagere og IKKE fra 8000 til 10000.

For de andre år har 1000 af de 8000 deltagere deltaget på kvartmarathon som startede halv time før halvmarathon.

Så den reelle udvidelse er på 3000 løbere på en rute, hvor der i forvejen ikke er meget plads, og her tænker jeg især på de sidste 3 km af løbet, hvor man løber ind i skoven på smalle skovstier.

Dette mener jeg ikke løbet har kapacitet til, og derfor vil der blive en enorm trængsel. Jeg ved godt, at man forsøger at håndterer efterspørgslen til løbet, men det der bare i praksis sker er, at man nu giver 10.000 løbere en dårlig oplevelse istedet for en god oplevelse til 7000 løbere.

Dette har jegt skrevet til emailadr. som vidst nok var styret af tilmeldingsfolkene, som bruger en dum begrundelse om, at arrangøren har taget højde for de ekstra deltagere ved, at man er blevet bedt om at oplyse forventet sluttid.

Men det hjælper jo bare intet. For alle de andre år har der jo været skilte med forventede sluttider, hvor løberne kunne stille sig, nu bliver de bare bedt om at tage stilling på forhånd. Derfor siger jeg bare, hvad er forskellen??

 

 

 

 

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk