Tors udfordring: Vægttab Q1 2011

Martin Bork, Admins billede

Tor Rønnow skriver:

Begivenheden går ud på, at jeg, Tor Rønnow, skal tabe 1 kg hver måned i hele 2011. Udgangspunktet er min vægt 1 januar 2011.

Sidste dag hver måned bliver der trukket en vinder blandt deltagerne i konkurrencen, som er åben for alle - invitér derfor gerne dine venner til at være med. Hvis jeg IKKE har tabt 1 kg ift. måneden før, får vinderen kr. 200 ! Hvis jeg ha...r, er det kr. 100. De efterfølgende måneder er det stadig udgangsmålet, der er succes-kriteriet. Dvs. jeg skal have tabt tre kg exit marts osv.

Den eneste betingelse for at være med er, at du har et købt og betalt eksemplar af bogen "ELSK AT LØBE - med Maratonbogen". Jeg er et menneske af høj integritet, det går jeg ud fra, at du også er.

Så har du ikke bogen endnu, så kan denne lille konkurrence måske anspore dig... potentielt kan du altså vinde op til kr. 2400 !

Min personlige drivkraft i dette er at følge bogens anvisninger til at blive en hurtigere og mere effektiv løber, og her er vægten en af de parametre, man kan skrue på. Kostomlægning og væsentligt forøget træningsmængde skal være midlerne i spil. Det offensive mål er at komme sub 3.45 i 2011 med sub-4 ved Copenhagen marathon som delmål.

mvh. Tor Rønnow

Deltag i udfordringen her: http://www.facebook.com/event.php?eid=155742941137032

Køb Elsk at løbe her: http://www.motionslob.dk/webshop/produkter/elskatl%C3%B8be

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15314:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk