Toms satser på flere produkter uden tilsat sukker

Martin Bork, Admins billede

Markedet for slik og chokolade uden tilsat sukker er i markant vækst. Derfor satser Toms i 2016 på flere produktlanceringer uden sukker. Allerede nu lancerer koncernen pålægschokolade uden tilsat sukker og en ny chokoladebar med hindbær under brandet Nellie Dellies.

Flere danskere får fokus på en bedre hverdag og en varieret kost. Det mærker man også hos slikgiganten Toms, hvor sundere alternativer vinder indpas. 

Specielt brandet Nellie Dellies, der slår sig op på at gøre ens hverdag lidt bedre med slik og chokolade uden tilsat sukker, vokser i markedet. Og i 2016 vil Toms satse endnu mere på Nellie Dellies med flere produktlanceringer i løbet af året. Allerede nu sender Toms en pålægschokolade i en lys og en mørk udgave samt en chokoladebar med hindbærstykker på markedet. Fælles for dem er, at der ikke er tilsat sukker. I stedet er produkterne sødet med stevia og får sin fylde fra fibre.

”Nellie Dellies er en lille verdenssensation på slikhylden. Og nu kommer også en nyhed til morgenbordet, en pålægschokolade uden tilsat sukker og kunstige sødemidler, hvor sukkeret er erstattet med stevia, og hvor fylden kommer fra kostfibre udvundet af rodfrugter. Det gør den perfekt til de af os, der gerne vil spise pålægschokolade uden at blive fyldt op af dårlig samvittighed efterfølgende”, siger Marketing Manager hos Toms, Gitte Korsholm Kristoffersen.

”Stevia og fibrene påvirker ikke blodsukkeret, og derfor bliver man hverken ”høj” af sukker, eller kommer til at falde ned bagefter, hvor man bare har lyst til mere og mere. Det gælder for alle vores produkter”, uddyber Gitte Korsholm Kristoffersen.

I 2015 er Nellie Dellies chokoladeprodukter vokset med 42,2 procent på markedet. Det er ikke kun baggrunden for de nye lanceringer. Det skaber også en tro på fremtiden for alternativer på slikhylden.

”Vi mærker, at efterspørgslen på vores produkter fra Nellie Dellies er stigende. Med et fortsat fokus på en bedre hverdag og generel sundhed, er vi sikre på, der er en stor fremtid for Nellie Dellies unikke produkter. Jeg tror, de fleste af os har det sådan, at der skal være plads til at synde lidt en gang i mellem, og med Nellie Dellies gør vi det simpelt helt i orden at spise lidt sødt. Vælger man vores chokolade, opnår man den bonus at få et stabilt blodsukker og en super smag. Vælger man vores vingummi eller lakrids, opnår man den bonus, at der er færre kalorier i sammenlignet med andre produkter, ligesom blodsukkeret også holdes stabilt. Og selvfølgelig er smagen også i top, siger Gitte Korsholm Kristoffersen.

De nye produkter er i bred handel i butikker og supermarkeder landet over fra uge 3.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Peter Hjortkjær Jørgensens billede
  Her på bloggen vil jeg fortælle om mine løb.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk