Tjek valgformen på Djævlebakken

Martin Bork, Admins billede

Der er den røde vej, og den blå, men hvad med den gule rute? Aarhus Fremad Atletik tester valgformen på Gul Rute i Riis Skov på valgdagen klokken 18. Spørgsmålene er mange: Hvem løber med sejren? Hvem løber fra valgløfterne, og kan valgformen overhovedet klare Djævlebakken, som efter knap 4 kilometer virker som en større forhindring end den økonomiske krise.

Vi er meget spændte på om aarhusianerne og lokale politikere stadig har fart i benene efter en drøj valgkamp. Godt nok kan politikerne tempo-snakke, men har de også tempo i benene?Jeg er sikker på, at mange aarhusianere virkeligt trænger til at give den gas for at få skudt valget ud af kroppen. Måske taber den blok, som man stemmer på, men så kan man til gengæld fejre at have slået naboen på Gul Rute,” siger Kåre Kildall Rysgaard, formand for Aarhus Fremad Atletik.

Gul Rute er i øvrigt en af aarhusianernes yndlingsruter og er benyttet af titusindvis af løbere årligt.
Start: Den offentlige parkeringsplads nær ved Vandrehjemmet kl. 18 på valgdagen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Lars Mikkelsens billede
  Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige...
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Magnus123s billede
  I denne blog vil jeg bare gerne have nogle gode råd omkring løbetræning og hvordan jeg kan bibeholde motivationen!
 • Alexanders billede
  Min blog handler om løb og rejser

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14680:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk