Tirsbæk Green Game løbet, måske Danmarks smukkeste løb

Martin Bork, Admins billede

Et af de nye tiltag i forbindelse med Tirsbæk Green Game d. 9 juni er et motionsløb, men ikke bare et ordinær motionsløb, nej dette løb bliver noget helt særligt siger Lars Mose en af arrangørerne fra Horsensrun.” Da vi så området omkring det smukke Tirsbæk gods, var vi helt klart med på udfordringen, arrangere et løb som bliver, en i særklasse flot oplevelse . Og han fortsætter.” Tænk jer og kunne løbe med Tirsbæk gods i baggrunden ud i skoven, via stranden med udsigt over den smukke Vejle fjord op i det kuperede terræn, for igen at komme tilbage til Tirsbæk gods, hvor masser af glade udendørs mennesker er  i gang med aktiviteter, dette kan kun blive en løbeoplevelse af de helt store”.

På spørgsmålet om løbet kun er for de hardcore marathonløbere svarer en anden af arrangørerne Klaus Egedesø, ”Nej vi laver et løb som alle kan deltage i, der er distancer på 4,2 km. 8,4, km ½ marathon 21,1 km og så selvfølgelig marathon distancen på 42,2. Men ingen tvivl om at det er en kuperet rute.

Det er nogle erfarne løbsarrangører som Tirssbæk Green game har allieret sig med. Horsensrun står bag løbene, P-hus marathon, Slagteriløbet, Danmarks højeste, et kvindeløb, løbebåndsmarathon og nu Tirsbæk Green game løbet. Foreningen har desuden et socialt formål, da foreningen støtter gode formål,  og som regel har vi en lokal klub, med som hjælper på dagen, så de kan tjene lidt til klubkassen forklarer Klaus Egedesø

Løbet foregår samtidig med at Tirsbæk gods holder deres årlige Green Game, d. 9-10 juni hvor der rigtig er gang i aktiviterne, såsom mountain-bike, hestesport, jagt, desuden bydes der på forskellige underholdende show bl.a Lumber Jack, en week-end hvor udendørs livet er i centrum.

Man kan se meget mere om løbet og tilmelde sig via www.horsensrun.dk desuden kan man se mere om selve Tirsbæk Green Game  www.tgg.dk

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15427:

Jesper Ernsts billede
Motionsløber. HM rekord 1.33 sat i 1998. Personligt bedste pt er HM på 1.37.59 og 5K på 21.35

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk