Tilmeldingen til Hedelands Bjergløb er i fuld gang

Martin Bork, Admins billede

Løbet foregår på en udfordrende 10 km rute i den flotte naturpark Hedeland.

Vi har lige indgået en aftale med Hedehusene Fysioterapi og Idrætsklinik. 

Har du tilmeldt dig Hedelands Bjergløb tilbyder de gratis email og telefon konsultation med rådgivning vedr. skader og overbelastninger. 
Herudover tilbydes 20% rabat på alle ydelser og produkter uden for sygesikringens overenskomst.

Her kan nævnes massage, løbestilsanalyse, akupunktur, shockwawe osv. Endvidere tilbydes 20 % rabat på diverse skadesforebyggende produkter f.eks. kompressionssokker, individuelt tilpasset indlæg osv. Ovennævnte kræver selvfølgelig at du dokumenterer du er tilmeldt Hedelands Bjergløb den 19. april 2015.

Læs mere om løbet via nedenstående link.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Andreas Skjæmt Andersens billede
  Beretningen om min rejse fra sofaen til løbeskoene.
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15321:

Rasmus Jensens billede
Jeg har løbet to halvmaraton, og vil gerne prøve kræfter med maraton.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk