Tilmeldingen til Grenaa Løbefestival er åben

Martin Bork, Admins billede

Man kan henover weekenden deltage i følgende løb:

6 timerstafetløb for hold, enten 2-4 løbere eller 5-8 løbere. (Født i 1999 eller tidligere)
1,2 eller 3 Marathon, man bestemmer selv, men de der klarer 3 Marathon på ét døgn får naturligvis en helt speciel medalje.
12 timersløb.
24 timersløb incl. Danmarks Mesterskabet, man bestemmer dog selv om man deltager i DM eller ej. Man skal dog være opmærksom på man skal være medlem af en klub under DAF for at deltage i DM.

Stafetløbet foregår på den velkendte rute til Grenaa 6 timersløb, den er 3,125 km og alle singleløberne skal løbe på næsten samme rute, dog afkortet til omkring 2 km. På grund af den sene vinter har vi måtte udskyde DAF opmålingen af denne rute, men den bliver opmålt i nærmeste fremtid, vi forventer den er omkring 2 km.
Begge ruter er næsten flade og med omkring 700 meter asfalt, resten er god grussti og fast skovbund, en kombination der er god for bentøjet når der skal løbes langt.
Ruten bliver naturligvis oplyst i de mørke nattetimer, også i plantagen.

Medaljerne til løbet er lidt specielle, vi har fundet lokale sponsorer til at lave de runde metalplader, flere farver maling og de små labels til at sætte bag på medaljerne så man kan se hvilket løb man har deltaget i.
Forsiden af medaljen bliver så dekoreret af børnene på kræftafdelingen A4 på Aarhus Universitetshospital/Skejby Sygehus, så der bliver ikke 2 ens medaljer. Grenaa Løbefestival køber de færdige medaljer for 25 kr. pr. stk og alle pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden.
De der deltager i DM får naturligvis rigtige guld, sølv og bronze medaljer i alle aldersklasser.

12 og 24 timersløberne får udleveret en stafetpind når de løber ud på sidste omgang, den skal de lægge når vi tuder i tryklufthornene når tiden er gået, en DAF opmåler vil derefter opmåle de sidste meter så løberne får hvert eneste skridt talt med.

Vi håber at Start/målområdet vil summe af liv hele weekenden, der bliver en skiftezone til stafetløberne således at de ikke generer singleløberne når der skiftes til næste løber.

Vi forventer at sætte alle sejl til, at hjælperne fra Grenaa 6 timersløb er friske igen. Vi har allerede nu lovning fra flere hjælpere der har bedt om at hjælpe om natten og vi har nogle ideer om hvordan vi kan gøre natten ”nemmere” for de seje 24 timersløbere.

Læs meget mere om Grenaa Løbefestival på hjemmesiden www.grenaaloebefestival.dkhvor du også kan læse mere om mulighederne på 24 timers DM og de mange aldersgrupper hvor der er guld, sølv og bronze til både herrer og damer. De første 2 er allerede tilmeldt DM.

Du kan også læse mere om overnatning før og under løbet og om mulighederne for selv at medbringe telt/campingvogn, spisning m.m.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Hans Christians billede
  Mine løbeoplevelser. Træning, løb og alt imellem - så længe der er bevægelse involveret. Håber at dele spændende løbeoplevelser med forhåbentlig mange læsere.
 • Ole Stougaards billede
  Blogger om træning og løbeteknik - især Poserunning
 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14784:

Tanjas billede
Er ny løber (52 år) og jeg er blevet så glad for at løbe. Jeg begyngte egentligt i sommeren 2019 og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk