Tilmeldingen til BT Halvmarathon er slut, men du har stadig en chance

Martin Bork, Admins billede

10.000 løbere har sikret sig en plads i SNIKs hidtil største  gade- og landevejsløb  på den populære rute fra Lyngby Storcenter i Kongens Lyngby til målet på Rundforbi Stadion i Nærum.

- Vi hævede i år loftet på deltagerne fra 8.000 til 10.000 og mærkede fra starten større interesse end nogensinde. Grænsen er sat for at give løberne optimale betingelser både ved start og mål, men også  ude på ruten, siger Klaus Kristiansen, formand for SNIKs løbsledelse.

- Vi har i år et kamera med ude på ruten, så man kan følge løbet på en storskærm på Rundforbi Stadion.

Også med hensyn til præmier adskiller BT Halvmarathon sig fra de fleste danske løb. Der er 15.000 kr., 8.000 kr. og 5.000 kr. til de tre hurtigste mænd og kvinder, og E-løbsvinderne Morten Munkholm og Sara Sig Møller går efter nye meriterende sejre.
Løbet startes søndag 21. april kl. 11.00 af Lyngby-Taarbæk Kommunes borgmester, Søren P. Rasmussen, som naturligvis selv løber med.
For 25. gang kåres årets mandlige og kvindelige halvmarathonløber, som hyldes ved en festlighed på BT og får overrakt BTs sølvfade.

Har du været for sent ude med tilmeldingen til BT Halvmarathon søndag 21. april, giver BT dig en ekstraordinær chance for at løbe med i den 34. udgave af den populære forårsklassiker.

BT har 250 startnumre, som sælges efter først-til-mølle-princippet på

http://www.lidtmere.dk/btshop/halvmarathon - Men skynd dig.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • Lars wolffs billede
  Team elena run løbet blevet den bedste succes i af de 3 år . Vi har er stolte at kun sige vi holder det igen.
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • David Jensens billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk