Tilmeldingen til BT Halvmarathon er slut, men du har stadig en chance

Martin Bork, Admins billede

10.000 løbere har sikret sig en plads i SNIKs hidtil største  gade- og landevejsløb  på den populære rute fra Lyngby Storcenter i Kongens Lyngby til målet på Rundforbi Stadion i Nærum.

- Vi hævede i år loftet på deltagerne fra 8.000 til 10.000 og mærkede fra starten større interesse end nogensinde. Grænsen er sat for at give løberne optimale betingelser både ved start og mål, men også  ude på ruten, siger Klaus Kristiansen, formand for SNIKs løbsledelse.

- Vi har i år et kamera med ude på ruten, så man kan følge løbet på en storskærm på Rundforbi Stadion.

Også med hensyn til præmier adskiller BT Halvmarathon sig fra de fleste danske løb. Der er 15.000 kr., 8.000 kr. og 5.000 kr. til de tre hurtigste mænd og kvinder, og E-løbsvinderne Morten Munkholm og Sara Sig Møller går efter nye meriterende sejre.
Løbet startes søndag 21. april kl. 11.00 af Lyngby-Taarbæk Kommunes borgmester, Søren P. Rasmussen, som naturligvis selv løber med.
For 25. gang kåres årets mandlige og kvindelige halvmarathonløber, som hyldes ved en festlighed på BT og får overrakt BTs sølvfade.

Har du været for sent ude med tilmeldingen til BT Halvmarathon søndag 21. april, giver BT dig en ekstraordinær chance for at løbe med i den 34. udgave af den populære forårsklassiker.

BT har 250 startnumre, som sælges efter først-til-mølle-princippet på

http://www.lidtmere.dk/btshop/halvmarathon - Men skynd dig.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Dorthes billede
  Hej Alle, Dette er mit første indlæg, så jeg er ikke helt sikker på om det er rigtigt det jeg gør... Det er sikkert forkert :) Fredag vil jeg løbe min første tur på 6 km fra min bopæl her i...
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • RA
  RAs billede
  Løbshistorik og beretninger fra forskellige løb

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14941:

Rikke Steengaards billede
Jeg er både løber (halvmarathon) og løbs arrangører. Jeg deltager i mange forskellige løb mest på...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina