Tilmelding til VM Copenhagen 2014 åbner torsdag

Martin Bork, Admins billede

Nu går det løs! 15.000 startnumre til VM ½ MT i København 2014 sættes til salg den 29. november 2012 kl. 10.00. Det forventes, at VM startnumrene vil blive revet væk, så vær klar, når tilmeldingen åbner.

Deltagergebyr
Deltagergebyret er 595kr. Inkluderet i prisen er startnummer, chip, officiel VM medalje og VM goodie bag. Hvis du booker inden 1. januar 2013 modtager du også en unik VM 2014 T-shirt, som du kan træne i fra marts 2013.

Startnummer og chip
Du modtager en e-mail senest 3 måneder før IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014, med oplysninger om, hvordan du modtager dit startnummer og chip. Det er derfor vigtigt, at du husker at holde dine kontaktoplysninger ajour via dit personlige link.

Personligt link
Når du tilmelder dig VM Halvmaraton 2014 modtager du et personligt link, som du kan anvende til at foretage ændringer i dine personlige data.
Du vil have mulighed for at foretage navneændring, fødselsår, nationalitet, køn, sluttid og kontaktoplysninger frem til 29. september 2013. Herefter tages der stilling til om deadline for ændringer kan rykkes nærmere VM. Dette besluttes af IAAF. Evt. ny dato vil blive sendt ud via e-mail. Bemærk venligst, at navneændring koster 100kr.

Deltagergebyret kan ikke refunderes
Det er således ikke muligt at få pengene retur, hvis du bliver forhindret i at stille op.

Aldersgrænse
Man skal være mindst 16 år for at kunne deltage i VM Halvmaraton 2014.

Klik ind på http://copenhagen2014.dk/cms/?cmsid=443&pageid=9111 og vær klar, når tilmeldingen åbner.

Held og lykke!

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14683:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk